El Navarra també cau al Serrallo (87-81)

El CBT suma la tercera victòria consecutiva a casa

Marc Giménez, anotant.

El Navarra també cau al Serrallo (87-81)JC Borrachero

El Club Bàsquet Tarragona 2017 suma la tercera victòria consecutiva a casa gràcies a la victòria, aquest vespre, sobre el Bàsquet Navarra, 87-81.

El partit d’aquest dissabte no ha estat com els darrers que ha disputat el CBT a pista pròpia. Si contra Alcázar i Valladolid es pot parlar de victòries relativament còmodes, el Navarra ha estat un equip que ha presentat batalla en tot moment. Clara mostra n’és el resultat amb el qual s’ha arribat al final dels primers deu minuts. Empat a 22 punts, un resultat que pocs podien imaginar a l’equador del període, quan l’electrònic assenyalava un 14-7 clar pels cebetistes. Una bona reacció rival ha motivat l’empat final.

En el segon període ha continuat la mateixa tònica. Molta igualtat, poc risc per part dels dos equips, i nervis en els llançaments lliures per les dues bandes. Pràcticament ha anat sempre a remolc el quadre blau, fins que Orion ha entrat en joc i, gràcies a dues safates consecutives, ha aconseguit situar el seu equip 43-40. Faltaven 22 segons per finalitzar el quart, i el tècnic visitant demanava un temps mort. Calia aturar el nord-americà, que havia entrat a la pista instants abans amb ganes de fer alguna cosa gran. I, a punt va estar de fer-la, ja que a cinc segons del descans, va provar un triple. Malauradament, no va entrar.

Es presumia vibrant fins el final aquest partit. El tercer quart ha servit perquè els tarragonins aconseguissin un gran avantatge a l’electrònic. Un +9 a falta de quatre minuts i onze segons, però, com ha succeït en el primer quart, tot se n’ha anat en orris. Ha estat arrel d’una indecisió de Xavi Hernández. Tenia la millor posició per llençar de tres i, en comptes de fer-ho, ha decidit buscar un company, Orion. L’americà ha fallat el seu llançament, i els rivals ho han aprofitat per tornar a acostar-se en el marcador. Al final, a falta del darrer període, 66-64 a l’electrònic.

I el darrer quart ha estat el de Salim. Després d’una badada, en la qual no s’ha adonat que el temps se li tirava a sobre, ha estat el gran responsable de què l’enfrontament s’acabés de trencar. 73-71, duel igualat, dubtes en els dos equips, però Salim ha agafat la pilota i, sense pensar-s’ho, ha llençat. Triple de Salim. En la següent acció, gran internada i, amb l’esquerra, esmatxada de somni, que posava el partit 78-71. Calia mantenir l’avantatge i, per aquest mateix motiu, el rival no ho ha posat gens fàcil. Diego Gallardo ha tallat un intent de retallada rival amb un gran triple, que situava l’electrònic 81-75. Hidalgo, però, tornava a posar la por al cos al Serrallo, amb un llançament de tres punts que ho deixava tot pel final a falta d’un minut i mig: 81-78. Però el mateix Salim havia de ser protagonista i, amb una gran esmatxada, ha tancat el partit.