Diari Més

El CBT, a per la tercera victòria seguida al Serrallo

Rep el Navarra aquest dissabte a les 19 hores

Xavi Hernández entra a cistella.

El CBT, a per la tercera victòria seguida al SerralloJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona rep aquest dissabte a les 19 hores al pavelló del Serrallo al Basket Navarra. Els cebetistes busquen confirmar davant els navarresos el canvi de dinàmica que va començar després de la victòria contra CBC Valladolid la setmana passada, un triomf local acostaria al CBT a les posicions de play-off i els allunyaria de les places de descens a lliga EBA.

Actualment, el CB L’Hospitalet és l'equip que marca el descens, amb les mateixes victòries que el CBT però amb pitjor average. Per la seva banda, el Basket Navarra arriba al partit amb el mateix balanç que el CBT. Tres victòries i cinc derrotes que el situen en la dotzena posició, l'equip pamplonés buscarà a Tarragona la primera victòria de l'any lluny de la seva casa. La primera bona notícia per Berni Álvarez ha arribat durant la setmana. I és que el CBT ha pogut entrenar amb normalitat i no té cap jugador tocat per al partit del dissabte. Tan sols unes lleus molèsties de Dani Martínez en la seva espatlla dreta l'obliguen a prendre precaució, però ha entrenat al mateix ritme que els seus companys i estarà a la disposició del seu entrenador.

Amb la visita de Basket Navarra, el CBT tancarà una ratxa que li ha portat a jugar tres dels últim quatre partit en el Serrallo. Ara com ara, els blaus han aconseguit que la victòria es quedés a Tarragona en els dos partits anteriors, una vegada més, el club espera que l'afició respongui i acudeixi al Serrallo per ajudar a que la victòria es quedi a Tarragona.

Per la seva banda, el Basket Navarra torna a LEB Plata després que l'any passat descendís de LEB Or, els problemes financers derivats de la pèrdua del seu principal patrocinador van fer que no pogués tornar a inscriure's en la segona categoria del básquet espanyol, i que la seva inscripció en LEB Plata arribés a l'últim moment. Ara els navarresos arriben a Tarragona sense urgències després de la victòria de l'última setmana a casa contra Gandia, però amb la motivació d’intentar aconseguir la primera victòria lluny de Pamplona. Joaquin Prado lidera un projecte en el qual el veterà Iñaki Narros, vuitena temporada a Navarra, torna a ser el referent ofensiu de l'equip. Narros signa una mitjana de 14,5 punts per partit i gairebé 5 rebots. En la pintura s'han reforçat amb el fitxatge de l'austríac Hopfgartner, un jugador de 206cm d'altura, l'any passat va jugar en Xuven Cambados, i aquest any lidera el joc interior de Basket Navarra amb 16 punts per partit, a més la setmana passada va ser escollit MVP de la setmana amb una exhibició de 25 punts, 9 rebots, 5 assistències i 36 punts de valoració.

Berni Álvarez creu, sobre el rival, que «malgrat no tenir un bon inici de Lliga, és un dels equips forts. Fuentes, Narros, Garcia, Hidalgo o Hopfgartner són jugadors de primer nivell, amb experiència en lligues superiors». Precisament, sobre Narros i Hopfgartner ha dit que «són ara mateix els jugadors més perillosos i constants. Bons anotadors, i bons en el 1x1, poden crear els seus propis tirs». Respecte al seu propi equip, Berni creu que «haurem d'estar molt bé a nivell de primeres ajudes i rebot per poder controlar els seus focus d'anotació, tornar a jugar amb un ritme alt perquè ells es cansin i poder castigar-los».

Finalment, l'entrenador del CBT també valora la importància de tornar a jugar en el Serrallo «és important tornar al Serrallo amb el mateix ímpetu i determinació que els últims dos partits. També és molt important que la gent segueixi venint com aquests últims partits, ens ajuden a tenir una energia extra».

tracking