Diari Més

Els onzes tipus dels dos protagonistes del CF Reus-Nàstic, a anàlisi

Badia és l’únic en disputar-ho tot amb Natxo González i Benito, el jugador de camp amb més minuts; els grana reediten defensa i medul·lar de la 2015-16

Tejera serà titular al Nàstic.

Els onzes tipus dels dos protagonistes del CF Reus-Nàstic, a anàlisiCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Convençut de mantenir l’aposta per les rotacions i amb prou recursos com per cobrir els obstacles que ha anat plantejant la infermeria, Natxo González només ha disposat íntegres sobre el terreny de joc aquestes 14 jornades de Lliga dos dels seus homes: el porter Edgar Badia i el lateral dret Alberto Benito, que es perdia els darrers minuts del duel amb l’Alcorcón. Per la resta, el 4-2-3-1 a què l’entrenador ha abonat el seu CF Reus en el 90% d’ocasions ha reservat espai per a variacions especialment perceptibles en la línia més avançada. La que planteja més dubtes de cara al derbi, amb tot, és la rereguarda: pendents tant de l’evolució d’Olmo com de l’estat de Melli, tot apunta que Babic ocuparà un lloc a l’eix.

Acompanyat per Pichu Atienza, el central serbi formaria part d’una defensa on Benito sempre ha estat present i ho ha fet també habitualment Ángel Martínez, amb Badia Sota pals. El capità Ramon Folch és la mà dreta de Natxo a la medul·lar, darrerament formant parella amb Albístegui però més freqüentment amb López Garai. Nou titularitats posen Máyor en punta amb Fran per darrere i Jorge Díaz i Miramón indiscutibles com a extrems.

Els tarragonins, també 4-2-3-1

Vicente Moreno ha emprat molts sistemes al llarg d’aquesta temporada. Va començar amb el 4-4-2, amb Uche i Álex López a la davantera, però ha acabat amb el típic 4-2-3-1, sistema més utilitat a la Lliga de Futbol Professional. Fins i tot, en alguna ocasió el tècnic del Nàstic ha sortit d’inici amb cinc defensors, però aquesta fórmula, utilitzada a l’Estadi de los Juegos Mediterráneos contra l’Almeria, no va funcionar.

Les baixes que s’han anat produint al llarg de la temporada, així com les proves que ha realitzat Vicente Moreno, han acabat amb Dimitrievski a la porteria, que sembla haver-li guanyat la partida a Saja. La defensa, és la mateixa de la de la temporada passada: Valentín, Suzuki, Molina i Mossa. El centre del camp, tampoc varia: Lévy Madinda i Sergio Tejera. A la línia de mitges puntes, l’onze tipus també compta amb tres futbolistes que ja hi eren a la 2015-16. Muñiz s’ha fet l’amo, amb el seu joc i els seus gols, de la mitja punta, mentre que Giner, a l’esquerra, i Lobato, a la dreta, també són els més utilitzats. Álex López ha fet mèrits per ser el punta titular, ja que Uche, entre lesions i baix rendiment, encara no ha arrencat.

L'onze del CF Reus.

Els onzes tipus dels dos protagonistes del CF Reus-Nàstic, a anàlisiDiari Més

L'onze del Nàstic.

Els onzes tipus dels dos protagonistes del CF Reus-Nàstic, a anàlisiDiari Més

tracking