El Reus s'ofega a Alcorcón

Un gol de Pablo Pérez consuma la tercera derrota consecutiva dels reusencs (1-0)

L'Alcorcón va castigar molt la banda dreta d'un Alberto Benito superat per l'estil caòtic dels locals.

El Reus s'ofega a AlcorcónLa Liga

El Reus ensopega a Alcorcón i cau derrotat per 1-0 en un partit marcat per la falta de ritme. Els de Natxo González no han sabut trobar-se sobre el terreny de joc i han acabat sumant la tercera derrota consecutiva.

El viatge a Alcorcón era una trampa per a l’equip de Natxo González que ja veia molt a prop el derbi de la propera jornada davant el Nàstic. La por de tornar a ensopegar, després de sumar dues derrotes consecutives, era patent entre els aficionats, malgrat que els jugadors se’n volien mantenir al marge.

Malgrat l’error en la passada jornada, Atienza repetia a la alineació formant parella amb Babic, defensa obligada per les baixes de l’equip roig-i-negre. Només Jorge Díaz al lloc de Ricardo Vaz, sense minuts davant l’Alcorcón, era la novetat més destacada en un onze al que tornava Garai en detriment d’Albístegui.

Necessitat per sumar tres punts, l’Alcorcón sortia molt més endollat al partit i, als dos minuts, ja havia gaudit de la primera acció perillosa de l’enfrontament. David Rodríguez rematava molt forçat una pilota al segon pal a la sortida d’un córner. Des dels serveis de cantonada era des d’on feia més mal un conjunt local molt ben organitzat que apagava al Reus amb una pressió força avançada.

Amb el pas dels minuts, però, el Reus s’anava refent i aconseguia igualar la balança controlant més la pilota. Tot i així, costava que arribessin les ocasions visitants que es quedaven en intents de rematada o xuts desviats. Primer Máyor posava el peu dins l’àrea per intentar sorprendre Dmitrovic i després era Carbia qui ho intentava aprofitant una passada en profunditat.

Malgrat no jugar bé i perdre’s en l’estil caòtic i sense ritme de l’Alcorcón, el Reus aconseguia donar un ensurt al minut 38 quan l’àrbitre anul·lava un gol a Ramon Folch. El capità reusenc rematava, a la frontal de l’àrea petita, una pilota pentinada per Atienza al primer pal en un córner. Tot i així, el col·legiat impedia que la diana reusenca pugés al marcador.

A la segona meitat era el Reus qui intentava sorprendre amb un inici fort, buscant de nou el control de la pilota per imposar el seu estil de possessió i combinació. Malgrat els intents visitants, els de Natxo González tornaven a ensopegar amb un Alcorcón molt incòmode i lluitador, que en certs moments del joc tornava a pressionar alt i feia molt mal a la contra.

Des de la banda dreta era des d’on més atacaven els locals, buscant un Alberto Benito tou darrere a causa de les constants pujades i baixades en un partit sense control. Campins debutava amb el Reus per intentar tapar aquella banda però era precisament des d’allí des d’on va continuar castigant el conjunt local.

En el minut 70, Pablo Pérez connectava un gran cop de cap des del centre de l’àrea aprofitant una centrada des de la banda dreta. Malgrat la seva estirada, Edgar Badia no podia evitar el gol local. El porter reusenc es va poder lluir, minuts després, amb una mà salvadora a un xut central del mateix Pablo Pérez.

Ni l’entrada de Guzzo al centre del camp, ni la de Chrisantus davant, aconseguien depertar un Reus que continuava perdut damunt la gespa de Santo Domingo. Completament desdibuixat i ofegat pel seu rival, conjunt roig-i-negre sumava una derrota dolorosa abans de rebre el Nàstic la propera jornada.

ALCORCÓN

Dmitrovic, Bellvís, David Navarro, Fede, Rafa, Vícor Pérez, Toribio, Pablo Pérez, Martín Luque (Samu Delgado, 85’), Óscar (Álvaro Giménez, 88’) i David Rodríguez (Álvaro Rey, 92’).

REUS

Edgar Badia, Alberto Benito (Campins, 63’), Atienza, Babic, Ángel, Garai, Ramon Folch, Jorge Díaz (Guzzo, 75’), Fran Carbia (Chrisantus, 70’), Miramón i Máyor.

GOLS

1-0, Pablo Pérez (70’)

ÀRBITRE

Areces Franco (Asturià). Va mostrar groga al local Bellvís i als visitants Atienza, Alberto Benito, Jorge Díaz i Fran Carbia. Va anul·lar un gol a Ramon Folch.