Ciclisme

Helena Casas aconsegueix un or històric a la Copa del Món

Amb la seva companya Tania Casas, a la prova de velocitat per equips celebrada a Glasgow

L'equip format per Helena Casas i Tania Calvo va quedar subcampió d'Europa el mes passat a Saint Quentin-en-Yvelines, França.

Helena Casas aconsegueix un or històric a la Copa del MónCedida

La ciclista Vila-secana ha aconseguit un nou or per al seu palmarès en imposar-se a la Xina en la prova de velocitat per equips femenina a la primera etapa de la Copa del Món de Ciclisme en pista que es va disputar a Glasgow (Regne Unit).

Helena Casas i Tania Calvo han fet història en aconseguir un or mai guanyat per la Selecció Espanyola després de derrotar al duet xinès format per Jun Han y Lili Liu (33.351-33.705). Tot i que en la classificatòria van quedar en segon lloc darrere de l’equip rus amb 33.988, a 82 mil·lèssimes de Natalia Antonova i Tatiana Kiseleva, va ser amb les xineses amb qui finalment es van disputar l’or.

«L’important és que estem fent millors registres que a Rio i sabem que encara podem millorar. Estem ajustant el relleu i cada vegada anem millor. És una prova on podem fer grans coses. Estic molt contenta», va assenyalar Casas en unes declaracions distribuïdes per la Federació Espanyola. «Pensàvem que anaven a ser les rivals les russes, però ens hem hagut de mesurar amb les xineses. Però al final ha estat el mateix, ja que hem anat a més i al final ens ha sortit un molt bon temps», va afegir.

Casas i Calvo van quedar Subcampiones d’Europa el mes passat a Saint Quentin-en-Yvelines (França).