Diari Més

Els penals somriuen a un Nàstic finalista de Copa

Un gran Perales dóna el pas als tarragonins contra el Gavà

El punta Niko Kata vigila de prop a Roger Bonet durant una acció de l'enfrontament.

Els penals somriuen a un Nàstic finalista de CopaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Perales, porter ahir del Nàstic en Copa Catalunya davant del Gavà, es va exhibir en la tanda de penals a la qual van arribar ambdós després d’empatar i li va donar als tarragonins el pas a la final de la Copa Catalunya, on es trobaran al Badalona o al Girona.

Els dos equips van demostrar estar molt igualats des de l’inici, amb un Gavà que pensa més en la Lliga, on està patint per no caure en posicions de descens i un Nàstic que va jugar amb només quatre jugadors del primer equip d’inici i amb la resta de futbolistes del filial.

Una de les sorpreses agradables va ser Boiro, futbolista amb fitxa del primer equip però que no ha arribat a debutar, que va ser el que va moure el centre del camp. Ell mateix, en el 18’, va disparar des de fora de l’àrea i va obligar a Eric a desviar la pilota. Maloku va recollir el refús i no va estar encertat. Emaná, en el 41’, va disparar des de lluny, posant en problemes el meta local.

En el segon acte, el local Lamas va disposar d’una bona ocasió, de cap, però Perales va estar atent. La rèplica, quatre minuts després, en el 60’, amb una falta de Rayco, perillosa, però que no va entrar.

FITXA TÈCNICA

Gavà. Eric, Joel, Jordi, Alan, Fernando, Pla, Herrera, Lamas, Sascha, Kata i Roque. També van actuar Peque, Héctor i Reche.

Gimnàstic. Perales, Pol Valentín, Ruxi, Lopo, Dani Hernández, Boiro, Jesús, Rayco, Delgado, Maloku, i Stephane Emaná. També van actuar Iván Vidal, José Carlos, Brugui, Josep Calavera, Arturo i Roger Figueras.

Gols. No n’hi va haver. Penals: 0-1, José Carlos; 1-1, Cristian Herrera; 1-2, Ruxi; falla Jordi; falla Brugui; falla Joel; falla Iván Vidal; falla Pla; falla Rayco; falla Héctor.

Incidències. La Bòbila va acollir uns 300 espectadors.

tracking