El Moritz Vendrell aconsegueix una bona renda a la pista del Viareggio (3-3)

Gran resultat de cara a la tornada de l'eliminatòria de la Copa de la CERS

Una imatge d'arxiu del partit contra el Caldes.

El Moritz Vendrell aconsegueix una bona renda a la pista del Viareggio (3-3)Cedida

El Moritz CE Vendrell empata a tres gols a la pista del Viareggio i fa un pas de gegant cap a la següent ronda de la Copa de la CERS.

Els vendrellencs perdien en el descans, 2-1, tot i que Eloi Mitjans, de penal, havia avançat els de Jordi Garcia al quart d'hora. Xavi Rubio, dos minuts després, empatava també de penal, i Montigel, en el 19', situava el 2-1.

Tocava remuntar o, com a mínim, aconseguir una bona renda, i així va ser. Dos gols de Jordi Ferrer en el 33' i en el 35' van situar un meravellós 2-3 que únicament es va veure embrutat pel gol de Xavi Rubio qui, a tres minuts del final de l'enfrontament, va situar el definitiu empat.

L'exjugador del Reus Deportiu va ser l'home més important del seu equip, ja que va ser l'autor de dos dels tres gols dels italians, els quals els donen ales per poder seguir somiant amb el pas de ronda.