Diari Més

Futbol Sala

L'Alforja Futbol Sala aspira a tornar a Tercera Divisió

El club continua creixent a pas de gegant

Alguns jugadors, escoltant les instruccions de l'entrenador.

L'Alforja Futbol Sala aspira a tornar a Tercera DivisióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Alforja Futbol Sala s’ha marcat molts objectius de cara a un futur pròxim. Un d’ells, el més ambiciós, és el de «consolidar els nostres equips i, el dia de demà, poder pujar a Tercera Divisió». Així ho assegurava el president del club, Jordi Rodríguez, qui recordava que «el club es va formar l’any 2007 amb un equip preferent, amb l’ambició de poder muntar una escola de futbol sala a nivell del poble i dels municipis del voltant».

«Volíem anar tenint categories des de dalt fins a baix. Aquesta va ser l’ambició d’un grup d’amics que em van demanar encapçalar aquest projecte», detallava el president, el qual explicava el creixement que ha tingut el club a nivell d’equips. «L’any següent, ja temíem el sènior A i el sènior B i, fins i tot, vam haver de fer un sènior C. Enguany, ja tenim tota l’escola des del primer nivell de prebenjamí fins a dalt», deia.

Per a Jordi Rodríguez és realment important comptar amb entrenadors competents al seu club ja que, d’aquesta manera, serà més senzill que els jugadors aprenguin. «Vam començar amb entrenadors de la casa i, continuem, avui en dia, amb tècnics d’aquí. En tenim molts que juguen al primer equip», finalitzava.

tracking