Diari Més

El Reus Deportiu La Fira passa per sobre del Lloret i continua invicte a casa

El conjunt roig-i-negre s’imposa per 4-1 als de Manel Barceló

Raúl Marín celebra un gol en una imatge d'arxiu.

Raúl Marín celebra un gol en una imatge d'arxiu.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu La Fira segueix sense concedir cap punt al Palau d’Esports. Els reusencs van guanyar aquest dimarts amb solvència en l’enfrontament que col·locava els homes d’Enrico Mariotti davant el Lloret, oponent que visitava el Palau d’Esports avalat pel seu gran inici de campanya.

El primer gol de l’enfrontament arribaria al minut 16, obra d’Albert Casanovas en un contracop de llibre. Una vegada oberta la llauna, els de la capital del Baix Camp encarrilarien el partit ràpidament i sense titubejar. Al minut 17 anotava Salvat el segon, i un minut més tard seria Raül Marín l’encarregat de situar el 3-0 a l’electrònic. Salvat hi tornava cap al 21 per anotar el segon gol del seu compte particular, el quart dels roig-i-negres a la cita davant la seva afició. Una blava a Marín al 23’ li donaria l’ocasió al Lloret de marcar, però Pedro Henriques salvaria l’ocasió contra Plaza amb una meritòria intervenció de l’arquer.

Sense premi a bola aturada

Amb un 4-0 al descans, la segona meitat va resultar un pèl descafeïnada. Al minut 30, Marc Grau anotaria la directa provocada per la desena falta que cometia el Reus Deportiu. Tot just un minut més tard, Marín tindria també la desena directa del Lloret, però Serra aturarva l’intent del roig-i-negre. El Reus Deportiu no va estar gaire encertat a bola parada en el segon temps davant el Lloret. A més de la directa de Raül Marín, Casanovas fallava també un llançament de penal al minut 43 d’encontre. En l’últim sospir, Àlex Rodríguez prenia protagonisme a la cita en disposar d’una directa i un penal. Però, novament Serra va acabar interposant-se en ambdues ocasions. El proper partit del Reus Deportiu serà de Copa d’Europa, dissabte vinent a les nou de la nit a la pista del Forte dei Marmi.

tracking