Diari Més

El CF Reus atrau a l'Estadi uns 250 seguidors de fora de la ciutat cada partit

Els primers encontres de Segona al feu roig-i-negre deixen una mitjana de 3.700 espectadors; la visita del líder Llevant fa preveure el ple a la grada

Una imatge de les graderies de l'Estadi de la capital del Baix Camp durant el partit contra el Rayo.

El CF Reus atrau a l'Estadi uns 250 seguidors de fora de la ciutat cada partitOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El duel que, aquest diumenge, posarà CF Reus i Llevant un davant de l’altre promet una de les millors entrades al feu de la capital del Baix Camp en el que va de temporada. L’Estadi ha registrat una mitjana de 3.700 espectadors en les sis cites que els homes de Natxo González han disputat davant la seva afició. Segons dades recollides per LaLiga, l’encontre amb major afluència de públic va ser el pas del Rayo per Reus, en la setena jornada, que es va resoldre en 1-1. La cita que menys seguidors va seduir, el debut roig-i-negre a la categoria de plata, que l’equip lliurava contra el Mirandés (1-1) amb 3.078 de les vora 4.350 localitats esgotades.

Amb part de la graderia ja immersa en obres per l’adequació de l’Estadi de cara als Jocs Mediterranis del 2017, el CF Reus espera la visita del líder Llevant, escapat a set punts de distància però que el passat cap de setmana firmava les taules davant el Getafe. Ho fa des de la tercera plaça, igualment en posicions d’ascens directe per la condició de filial del Sevilla Atlètic, actual titular del segon lloc i que no podria consumar el salt a Primera Divisió en trobar-s’hi, evidentment, el Sevilla.

L’impecable estrena al futbol professional no ha deixat de fer augmentar les cadires buides a l’Estadi des que el CF Reus posés el primer peu a Segona Divisió. Hi ajuda el fet que l’equip avanci en competició encara invicte davant la seva afició i amb només dues derrotes al seu compte: la que aquest dissabte patia en el desplaçament a Huesca i la que va encaixar contra el Girona a Montilivi. La resta, cinc victòries i cinc empats que fan gran aquest nou capítol de la història roig-i-negra.

El poder de la ‘Reusmania’

La «Reusmania» de què el president Xavier Llastarri parlava en la inauguració de la CF Reus Store, la nova botiga oficial del club, poques setmanes enrere al passeig comercial El Pallol i en una compareixença en què també desvetllava la xifra de 2.500 socis assolits en aquesta campanya, es deixa veure també a les taquilles de l’Estadi. Segons càlculs de la Cambra de Reus basats en l’última memòria feta pública per la Lliga de Futbol Professional (LFP), prop de 230 dels aficionats que ocupen un lloc al feu roig-i-negre els dies de partit ho fan arribats des de fora del municipi. Les mateixes fonts pronostiquen el pas de gairebé 4.850 espectadors, un cop conclosa la temporada 2016-17, que hauran vist un enfrontament de l’equip a Reus «procedents de poblacions que no són aquesta i que tampoc no formen part de la seva àrea de proximitat».

tracking