El Moritz Vendrell es col·loca sisè en vèncer l'Alcobendas 5-2

Xixi Creus va posar la cirereta de falta directa

Eloi Mitjans, un dels grans protagonistes de l'enfrontament.

El Moritz Vendrell es col·loca sisè en vèncer l'Alcobendas 5-2Cedida

El Moritz CE Vendrell va guanyar 5-2 en el partit corresponent a la jornada 8 de l’OK Lliga, que va disputar-se ahir al migdia coincidint amb Tots Sants contra l’Alcobendas, i suma una victòria que situa l’equip en el sisè lloc de la classificació.

Eloi Mitjans va marcar l’1-0, de penal, quan s’havien disputat els primers sis minuts d’encontre. En els minuts següents l’Alcobendas va posar a prova en diverses ocasions el porter dels vendrellencs Roger Molina. I van tenir la seva recompensa al minut 13 amb un gol de Marcos López que empatava el partit i feia brillar l’1-1 al marcador. Abans del descans, Eloi Mitjans va tornar a avançar el Vendrell en l’electrònic i, amb el 2-1, l’enfrontament arribava al decans amb avantatge provisional del conjunt local.

Un segon temps plàcid

A la segona part, els homes que dirigeix l’entrenador Jordi Garcia van intensificar el seu ritme de joc i, al minut 34 de cita, Marc Navarro va aconseguir embutxacar-se el 3 a 1. Al minut següent, Eloi Mitjans va transformar un altre penal i va fer el seu hat trick particular per arrodonir la cita. No va ser fins al darrer minut del matx que Álvaro Martínez va fer el 4 -2, però Xixi Creus va tornar a marcar de falta directa, posant el 5-2 definitiu al marcador, que ja no es va tornar a moure.

El proper dissabte 5 de novembre, a partir de les nou de la nit, el Moritz CE Vendrell jugarà el partit corresponent a l’anada de la primera eliminatòria de la CERS. Aquest enfrontament es disputarà a la pista del Viareggio (Itàlia).