Diari Més

Dues medallistes olímpiques participaran al Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica Tarragona 2017

Sandra Aguilar i Artemi Gavezou realitzaran una masterclass diumenge

Sandra Aguilar, primera començant per l'esquerra, i Artemi Gavezou, segona començant per l'esquerra.

Dues medallistes olímpiques participaran al Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica Tarragona 2017EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les medallistes olímpiques Sandra Aguilar i Artemi Gavezou, que van aconseguir la segona posició als Jocs Olímpics de Rio 2016, duran a terme una masterclass al TrofeuInternacional de Gimnàstica Rítmica Tarragona 2017 el proper diumenge. Les esportistes estaran acompanyades de l'entrenadora Sara Bayón i la seleccionadora Anna Baranova. A més, la competició de dissabte també comptarà amb dues exhibicions a càrrec de l’Equip Nacional de Gimnàstica Rítmica.

El torneig tindrà lloc els dies 29 i 30 d'octubre a la Tarraco Arena Plaça (TAP),seu de la gimnàstica rítmica durant els Jocs del 2017. La competició comptarà amb un total de 40 clubs de gimnàstica procedents de tot Catalunya, les Illes Canàries, Saragossa, Madrid, València i Andorra. Això suposa la participació de més de 700 gimnastes de totes les categories de conjunts de Copa Catalana, Base, Absolut i Individual masculí.

Les entrades per assistir a la jornada de dissabte 29 estan disponibles en prevenda online a través de la pàgina web de la TAP. També es poden adquirir de forma presencial a les taquilles de la mateixa instal·lació, en horari de 12 a 14 hores i de 17 a 20 hores. L’entrada dóna accés a la competició del dia 29, des de les 8 del matí i fins la darrera entrega de premis, prevista per a les 21:30 hores.

tracking