Diari Més

Natació sincronitzada

El duet finlandès olímpic de natació sincronitzada entrena al CN Tàrraco

Les esportistes entrenaran al centre tarragoní durant tota aquesta setmana

Les tres nedadores que entrenen aquesta setmana al club tarragoní.

El duet finlandès olímpic de natació sincronitzada entrena al CN TàrracoCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les nedadores del duet finlandès olímpic de natació sincronitzada realitzarà els entrenaments a les instal·lacions del Club Natació Tàrraco al llarg d'aquesta setmana. D'aquesta maneraSini Tuuli, Inka Hirsilä i la nedadora suplent realitzaran els entrenaments a càrrec de la responsable i coordinadora de lasecció, Laura Amorós. Aquestes nedadores realitzaran, el proper mes denovembre, una competició que els ha de portar als JJOO de Japó del 2020.

Laura Amorós és Llicenciada en Educació Física icom a nedadora va formar part del Centre de Tecnificació Esportiva de Catalunya i haformat part de la Selecció Nacional de Natació Sincronitzada del 1990 al 1995. Haparticipat en diferents Europeus Absoluts i Mundials junior. Com a entrenadora ha fettrajectòria al Club Natació Kallípolis i ha estat entrenadora assistent de la SeleccióNacional de 2003 a 2009, anant als JJOO de Pequín 2008 on l’equip i el duet van aconseguirmedalla de plata.

Les nedadores finlandeses entrenen de 9 del matí a 4 del vespre el duo tècnic i el lliure, les dues disciplines que, si tot va bé, faran als propersJJOO. Primer realitzen exercicis de preparació física en sec, després en aigua i, acontinuació, realitzen un treball tècnic específic, un treball de la coreografia iperfeccionament.

tracking