Diari Més

Archille Emaná vol tornar al Nàstic

El mitja punta té ganes de jugar al Nàstic a partir d’aquest mercat d’hivern, tot i que la seva contractació és complexa

Emaná, amb un partit amb la samarreta del Nàstic.

Archille Emaná vol tornar al NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell d’Administració del Gimnàstic de Tarragona posarà tota la carn a la graella per intentar mantenir-se a la Segona Divisió A. Tal com va explicar aquest diari en l’edició d’ahir, el club grana anirà al mercat d’hivern per intentar reforçar l’equip, i té clar que, exceptuant la porteria, ha de reforçar totes les línies.

Un dels noms propis que tindrà protagonisme aquest mercat d’hivern és Archille Emaná. El futbolista vol tornar al Nàstic, vol tornar a viure a Tarragona, i així ho ha manifestat en els seus cercles més íntims. A banda del flirteig amb Sergio Tejera per les xarxes socials, el mitja punta ja ha manifestat al seu cercle íntim que vol tornar a jugar al Nàstic.

De fet, aquestes informacions ja han arribat a Tarragona i el Nàstic s’ha posat en marxa per intentar una incorporació que, a hores d’ara sembla complicada, però que pot convertir-se en una realitat si totes les parts s’hi posen de veritat.

Ara mateix, Emaná milita a la disciplina del Tokushima Vortis, de la segona divisió japonesa. Va marxar a aquell equip per diversos motius però, principalment, perquè l’oferta econòmica resultava irrefusable, i aquest és un dels murs amb els quals topa el club grana. El Nàstic no pot arribar, ni de lluny, al que el futbolista cobra a terres nipones, encara que la voluntat d’Emaná de tornar pot resultar decisiva si, finalment, les dues parts seuen per intentar posar-se d’acord.

Emaná té 34 anys i encara té recorregut en el món del futbol. El club vol que torni a ser un futbolista important al Nàstic, tal com ho va ser la temporada passada, un jugador que es volia quedar la pilota, que generava ocasions de gol i que, en moltes ocasions, es convertia en el golejador de l’equip.

De menys a més

Emaná va trigar alguns partits, la temporada passada, a demostrar el seu autèntic potencial. La gran diferència respecte a l’actual temporada, però, era que l’equip tenia una bona dinàmica i que el Nàstic s’havia situat aviat a les posicions capdavanteres a la taula classificatòria a la Segona Divisió.

En els pròxims dies, el Nàstic intentarà escometre el seu fitxatge, sempre amb el vistiplau del seu actual equip. La seva contractació significaria un gran impuls també a nivell social, ja que Emaná es va convertir aviat en un ídol a Tarragona. L’afició va corejar el seu nom en molts partits i es va convertir en un referent a l’equip i a la ciutat.

tracking