Diari Més

Xavier Llastarri: «A la ciutat s'està despertant ara la 'Reusmania', i que duri»

El CF Reus, que viu «amb alegria però tocant de peus a terra» el magnífic inici de Lliga, va inaugurar aquest dimarts botiga oficial al passeig comercial El Pallol

L'estrena del punt de venda oficial va estar encapçalada pel president roig-i-negre i Ramon Folch.

Xavier Llastarri: «A la ciutat s'està despertant ara la 'Reusmania', i que duri»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Estem molt contents, lògicament, i ningú ja no ens podrà prendre el que hem guanyat, però amb prudència per seguir tirant endavant». Són paraules del president del CF Reus, Xavier Llastarri, aquest dimarts la inauguració de la botiga que el club roig-i-negre ha obert a un dels locals del passeig comercial El Pallol, i que servirà com a punt de referència al nucli urbà sota la voluntat de l’entitat d’«apropar-nos a la ciutat». La nova CF Reus Store oferirà «els productes més clàssics d’entrada però que s’aniran renovant: bufandes, pins, tasses... Tot el merchandising que pugui trobar-se a una botiga d’esports i també entrades i abonaments».

Enmig d’un multitudinari acte que, com ja va passar en la rua de celebració de l’ascens a Segona, i a què va assistir també el màxim accionista Joan Oliver, tornava a posar pell amb pell l’afició i bona part de la plantilla i el cos tècnic de l’equip, Llastarri confirmava l’excel·lent moment per a l’univers roig-i-negre: «S’ha despertat la Reusmania, i que duri». El futbol professional comença a calar a un municipi que desperta a la categoria de plata per primer cop en els 107 anys d’història del CF Reus, i és que «estem removent alguna cosa aquí que feia anys i panys que no succeïa. L’ascens la temporada passada i la bona marxa de l’equip ara, que aquí puguin venir equips que mai no havien estat a l’Estadi, és un motiu d’orgull. La gent es comença a identificar amb el Reus i això és una molt bona notícia», concloïa el president roig-i-negre. El capità de l’equip, el reusenc Ramon Folch, recordava en l’estrena de la CF Reus Store que «es nota que la ciutat s’està bolcant amb el CF Reus i sense l’afició el club no podria aconseguir els objectius.

Prop de 2.500 abonats

Completada la desena jornada de Lliga, a la tercera plaça i empatat a 17 punts amb el Lugo, que és segon classificat i el proper en visitar el feu de la capital del Baix Camp, el CF Reus està «al llindar dels 2.500 socis», tal com detallavadimartsel mateix Llastarri, que subratllava que la xifra «és el repte que ens havíem plantejat en un principi i estem contents. Possiblement d’aquí a un mes també començarem una campanya de Nadal per la segona volta i anem creixent a poc a poc».

El president valorava aquest gairebé primer quart de temporada «molt positivament» i destacava que «hem tingut la sort de començar bé, som conscients que això és molt llarg, no és una carrera de 100 metres sinó una marató i molt llarga que acaba al mes de juny». «Entenem que arribarà un dia que, com tots els equips, nosaltres també viurem pujades i baixades, però tenim la sort que toquem de peus a terra tant ara que estem bé i a dalt com quan hem estat del mig per a baix i així seguirem: sent coherents», concloïa. Durant la inauguració, Fran Carbia, Vítor, López Garai, Máyor, Jorge o el mateix Ramon Folch, entre altres, i també el cos tècnic comandat per Natxo González, van signar calendaris i fotos i va retratar-se amb una afició entregada a la Segona.

tracking