L'aler blau Marc Giménez es torça el turmell dret i és dubte per al CBT-Granada

Les proves mèdiques revelen que el cambrilenc, que va lesionar-se durant els darrers minuts del partit a l’Hospitalet, pateix un esquinç de grau 2

El jugador cebetista Marc Giménez, durant un dels partits.

L'aler blau Marc Giménez es torça el turmell dret i és dubte per al CBT-GranadaCBT

Marc Giménez ha estat diagnosticat d’un esquinç de grau 2 al turmell de la cama dreta que no permet assegurar la seva presència en el proper partit del CBT, la visita del Coviran Granada al pavelló del Serrallo. El jugador, que va torçar-se el turmell als darrers minuts de l’enfrontament amb el CB Hospitalet, el passat cap de setmana, ja ha començat el treball de recuperació i el club espera que es vagi reincorporant als entrenaments durant la setmana, pendent d’evolució per veure si arriba al partit del dissabte.

L’aler va renovar vinculació amb el CBT aquest estiu com una de les peces que més havia evolucionat en la campanya anterior i, també, una de les més emprades per l’entrenador Berni Álvarez. Fins a 18 minuts per partit, 4,2 punts i 5,2 de valoració van ser les xifres de Giménez el curs 2015-16. El jugador explicava, al moment d’estampar la seva rúbrica al contracte, que «tenim un deute amb l’afició, l’any passat vam omplir el pavelló en diversos partits, i a part d’agrair aquesta col·laboració, volem mantenir la tendència. Tenim el hàndicap de fer un equip amb moltes cares noves, però si som fidels al nostre estil de joc podem ser un equip referent en una lliga tan competitiva». «Estic molt content amb el fet de seguir en el qual puc dir que és el meu club, est serà el tercer any en el primer equip i tinc molta ambició per seguir millorant i tenir un paper important dins de la dinàmica de l’equip», concloïa, a nivell individual, sobre aquest nou curs com a part de l‘entitat cebetista.

La rellevància que Marc Giménez ha pres per als plans de Berni converteix la seva en una baixa prou rellevant ara que l’equip buscarà embutxacar-se, al pas del Coviran Granada per Tarragona, la segona victòria de la temporada, després d’haver relliscat el passat cap de setmana contra el CB Hospitalet en la cita en què l’aler va lesionar-se.

Tornar al positiu

A la pista del CB Hospitalet, el CBT encadenava la segona derrota consecutiva. Després d’un primer quart igualat, els homes que dirigeix Berni Álvarez sempre van anar a remolc d’un conjunt que s’ha mostrat més pràctic i, tot la reacció final, va acabar cedint per 64 a 56. Un inici esperançador del darrer període va posar el CBT a un sol punt de l’Hospitalet. Però va ser per pocs minuts, ja que els de Barcelona van tornar a recuperar la diferència de 9 i 10 punts de la que van gaudirdurant bona part del partit. En els darrers cinc minuts de joc el partit es va trencar definitivament i el CB Hospitalet el va portar al seu terreny per adjudicar-se la victòria. La reacció final del CBT va ser estèril per falta de temps, i va acabar caient a la pista de l’Hospitalet (64 – 56).