Diari Més

El Reus s'ha passat gairebé tota la seva vida a Segona en 'play-off'

Són nou les jornades que s’han disputat i en set els roig-i-negres han estat en posicions de promoció

Edgar Badia és una de les claus del CF Reus en aquest gran inici de temporada.

El Reus s'ha passat gairebé tota la seva vida a Segona en 'play-off'Xavi Guix - CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vida del CF Reus a Segona Divisió A està sent un camí de roses. Totes les expectatives s’estan superant i un equip que arribava completament nou a la categoria, amb la màxima il·lusió de mantenir-se però sense l’obligació d’aspirar a res més, el club està vivint una història molt dolça.

En total, s’han disputat nou jornades aquesta temporada a la categoria de plata. Tenint en compte que aquesta és l’única campanya en la qual els roig-i-negres han militat a Segona, es podria afirmar rotundament que tota la vida del CF Reus a Segona han estat nou jornades.

A més, si es mira jornada a jornada, es pot apreciar que l’equip que entrena Natxo González ha estat fins a set setmanes en posicions de promoció d’ascens, o sigui, de la tercera a la sisena plaça. Gens malament.

Ara mateix, és una situació en la qual no s’hi fixen ni des de la directiva, ni del cos tècnic ni de la plantilla. Des de fora es creu que aquesta situació és circumstancial. Bé, des d’un gran sector de l’afició. Des de dins, però, saben que aquesta situació és la conseqüència de la feina ben feta d’un club que, poc a poc, va creixent en totes les seves vessants i que no vol posar-se cap tipus de sostre.

Les dues jornades

La primera victòria en Lliga del Reus, a Mallorca (0-1), el va situar en cinquena posició. Des d’aquí, només s’ha produït una derrota, la de Montilivi contra el Girona (1-0), situació que ha motivat que el club no hagi caigut de la sisena plaça exceptuant en dues jornades.

L’empat a Getafe i el sumat a casa contra el Numància van deixar fora, momentàniament, l’equip de la zona més alta de la taula classificatòria, en les jornades 3 i 4, respectivament. Tot i això, derrotar el Cadis a casa (1-0) va significar una gran dosi de moral i la possibilitat d’escalar fins a la cinquena plaça de la taula classificatòria.

Aquest no ha estat el pic del Reus, ja que ha aconseguit arribar a posicions més elevades encara. La victòria a Oviedo de la sisena jornada va significar escalar fins a la tercera posició, a tocar de l’ascens directe a Primera.

tracking