Diari Més

La Copa del Rei, un parèntesi necessari pel Nàstic

Els tarragonins buscaran el pas a la següent ronda a Vallecas davant del Rayo (17 hores)

Els jugadors han preparat a consciència el partit.

La Copa del Rei, un parèntesi necessari pel NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa del Rei és de les poques alegries que està tenint el Nàstic aquesta temporada. Els de Vicente Moreno disputaran la segona eliminatòria de la competició, a la qual van arribar després de vèncer el Numància en els penals.

Aquesta tarda (17 hores) el Nàstic buscarà el pas de ronda contra el Rayo Vallecano en un partit que servirà a l'equip per desconnectar una mica i aparcar la nefasta situació a la lliga, on l'equip segueix sent cuer.

Seran diverses les baixes, per lesió, les que tindrà l'entrenador grana. Manolo Reina, Lopo i Cordero segueixen recuperant-se de les seves lesions, mentre que Jean Luc i Gerard Valentín tenen molèsties i tampoc viatgen.

No s'ha desplaçat tampoc a Madrid Zahibo, que ha marxat al seu país per motius personals, ja que havia de resoldre alguns problemes.

Tornaran a la convocatòria futbolistes que ja estan recuperats de les seves lesions, com ara José Carlos i Juan Delgado i també estaran a Madrid Kakabadze, Djetei i Lévy Madinda, que ja han complert amb els seus respectius compromisos internacionals.

Un jugador de la Pobla també ha entrat a la convocatòria. Marc Vadillo, que també va ser dels divuit convocats a Elx en el darrer partit de Lliga, repeteix a la Copa.

tracking