Diari Més

El CF Reus renova el seu patrocini amb l'empresa Borges

Van presidir l'acte el conseller delegat de l’empresa, David Prats, i el president del club, Xavier Llastarri

El moment de la renovació.

El CF Reus renova el seu patrocini amb l'empresa BorgesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El club reusenc va anunciar aquest dillunsel seu patrocini amb Borges, empresa que ja porta temps donant suport a l’entitat, i que dilluns va refermar-lo amb un acte oficial en el qual hi van fer acte de presència el conseller delegat de l’empresa, David Prats, i el president del club, Xavier Llastarri.

Llastarri va destacar que «necessitàvem que algú ens esponsoritzés, i ells ens han ofert el seu ajut».A més, Borges i el CF Reus van presentar un nou element de màrqueting. I és que a la botiga del club es podrà comprar un lot innovador, el qual comptarà amb un pot d’avellanes de l’empresa Borges, una samarreta promocional i la cuirassa que els englobarà portarà escrit l’himne del CF Reus.

Ambdues parts es van mostrar molt satisfetes amb aquesta presentació i Llastarri va declarar que el seu acord amb Borges motiva que l’empresa en surti molt beneficiada. De fet, va assegurar que «el meu fill juga al Fifa 07 i, cada vegada que un jugador del Reus cau a terra, se li veu a la samarreta el patrocini de Borges». És, llavors, per a Llastarri, un acord molt beneficiós que portarà a l’equip a intentar aspirar als màxims objectius en la seva etapa a Segona.

tracking