Diari Més

La competició no deixa descansar un Nàstic que encara no sap guanyar

Si dimecres els tarragonins visiten el Rayo en Copa del Rei, diumenge arriba un Valladolid que sembla haver ressuscitat

Álex López va ser el millor jugador del Nàstic diumenge a Elx.

La competició no deixa descansar un Nàstic que encara no sap guanyarCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els partits no s’aturen pel Gimnàstic de Tarragona. Quan l’únic que importa és la Lliga, competició en la qual no li estan sortint bé les coses als tarragonins, torna la Copa del Rei, on els de Vicente Moreno continuen sent protagonistes gràcies a haver eliminat al Numància en l’eliminatòria anterior.

Aquesta setmana resulta complicada pel Nàstic, sobretot perquè el duel coper és més que prescindible. Vicente Moreno ja ha anunciat que anirà a per totes i que intentarà passar l’eliminatòria, però el que sap el tècnic és que, per sobre de tot, el que importa són els tres punts al Nou Estadi contra el Valladolid, diumenge a les sis de la tarda.

Si l’entrenador del Nàstic aconsegueix donar amb la tecla a la defensa i, sobretot, els homes del darrere no cometen tantes errades com les que van privar el Nàstic de guanyar dissabte a Elx, el primer triomf pot estar molt a prop.

El conjunt tarragoní va sumar un punt al Martínez Valero gràcies a un espectacular 4-4, resultat que, a l’inici de la segona meitat podria semblar espectacular pels interessos del Nàstic, però que va ser decebedor tenint en compte que, tot i anar perdent per 3-1 al marcador, els de Vicente Moreno van aconseguir posar-se per davant (3-4). Va ser una remuntada espectacular, que va quedar tacada pel gol de Dorca, a dotze minuts del final, un golàs que va venir precedit d’una nova errada defensiva del Nàstic.

Cap dels quatre defensors de dissabte va quallar un bon partit. Ni els laterals, Daisuke Suzuki i Mossa, ni els centrals, Xavi Molina i Iago Bouzón. El gallec va estar especialment desafortunat, amb errades tant de marcatge com de criteri a l’hora de decidir què fer amb la pilota. El japonès va estar desconegut en tot moment i, fins i tot Mossa, que no acostuma a suspendre, no va tenir un bon dia. Xavi Molina es va contagiar del mal joc general i tampoc va quallar un bon partit.

Gran Álex López

Ara bé, no tot va ser negatiu. Mentre que al darrere no van sortir les coses, un futbolista sí que va brillar, i ho va fer amb llum pròpia. Un jugador que aquesta mateixa setmana passava per la redacció del Diari Més i que assegurava no es preocupava perquè no arribaven els gols. Doncs van arribar dissabte. Dos dels quatre gols del Nàstic els va anotar el tarragoní qui, a més, es va convertir en l’assistent de Jean Luc en la quarta diana.

Els internacionals, al rescat

Per poder refrescar jugadors de cara al duel de dimecres de Copa del Rei, Vicente Moreno recuperarà efectius. Sobretot, destaquen els tres internacionals que tornen d’estar amb les seves respectives seleccions i que s’incorporaran a principis de setmana.

Es tracta de Mohammed Djetei, Lévy Madinda i Otar Kakabadze. Depenent de com arribin de cansats, algun d’ells podria ser titular dimecres.

tracking