Poliesportiu

La Women Race més multitudinària reuneix 1490 participants

La prova d’El Corte Inglés és de caràcter solidari i busca ajudar contra el càncer

Les tres guanyadores de la prova.

La Women Race més multitudinària reuneix 1490 participantsCristina Aguilar

Un total de 1490 persones de totes les edats, principalment dones, van participaraquest matí a la Women Race El Corte Inglés, una prova atlètica destinada a dones que ha resultat un èxit total, ja que s’han batut xifres de participació. Aquesta prova té un marcat caràcter festiu i popular.

En els 5 kilòmetres de recorregut que té la cursa, les participants van passar per alguns dels indrets més cèntrics de la ciutat, com ara la Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, la Via de l’Imperi Romà, l’Avinguda Catalunya o la Rambla del President Lluís Companys, on ha començat i ha acabat la prova. L’Associació Esportiva Ciutat Vella, entitat sense ànim de lucre, va organitzar aquesta prova amb el patrocini d’El Corte Inglés i la col·laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

A més, 200 treballadors d’El Corte Inglés van mostrar la seva solidaritat i van participar en la cursa. Van aportar 1.200 euros que es destinaran íntegrament a l’entitat beneficiària. Ambdues iniciatives s’emmarquen dins del pla d’accions de l’organització en matèria de Responsabilitat Social Corporativa.

L’any passat s’hi van presentar 1.053 corredores, fet que posa de manifest el gran increment pel que fa a la participació.

Les guanyadores

No era, ni molt menys, el més important ahir, però una cursa acostuma a tenir gunyadors. En aquest cas, guanyadores. La primera a arribar a línia de meta va ser Andrea Bernal, del Club Natació Reus Ploms, i que va completar el recorregut en 22’30. Anahi Herrera, amb 23’05, va ser segona, i va completar el podi Leticia Barrio (23’34).

Ahir es va realitzar el lliurament de medalles a les tres guanyadores absolutes de la prova. I a mitjans d’octubre, l’organització convocarà la resta de guanyadores per donar-los els respectius premis.