Diari Més

El Reus signa taules contra el Tenerife a l'Estadi (0-0)

Els illencs fallen un penal a la segona meitat

Natxo González busca tres punts més.

Reus i Tenerife empaten sense gols al descansXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus i Tenrife empaten a zero un partit vibrant, sobretot en el segon acte, en què qualsevol dels dos equips es va poder portar la victòria. L'equip de Tenerife va desaprofitar un penal i diferents ocasions claríssimes de gol i va donar ales als de Natxo González, técnco del Reus, que en els últims minuts van merèixer una mica més de sort.

Va controlar els primers compassos de partit el Reus sense ser incisiu en els metres finals per intentar generar perill a la porteria defensada per Falcón. El Tenerife va aprofitar la velocitat d'Amath, en banda esquerra, per començar a trepitjar àrea local sense inquietar al porter Edgar Badia.

Va poder avançar-se en el marcador, sobrepassat l'equador del primer acte, l'equip canari amb dues ocasions del Xoco Lozano però les rematades del davanter centre sempre van trobar la resposta del portera de l'equip català.

Va espavilar el conjunt català amb l'esglai en el cos i va començar a generar ocasions sempre en contres conduïdes per un excel·lent Ramón Folch; prolongació clara del míster, Nacho González, sobre el terreny de joc.

Va arrencar el segon acte el Tenerife disposat a avançar-se en el marcador el mes aviat possible de les botes d'un Xoco Lozanó que va causar molts problemes a la parella formada per Atienza i Om en l'eix central de la defensa.

Es va desordenar el Reus després de l'al·luvió de joc del Tenerife que va disposar de l'oportunitat més clara en el minut 60 quan Suso va creuar massa una pilota per superar la sortida d'Edgar Badia.

Bons minuts del conjunt de Tenerife que no van trobar la recompensa del gol ni en un penalty comès per Benito a Iñaki i que Lozano va manar al travesser per a desesperació pròpia i alegria del públic present en el Municipal de Reus.

Va ser el punt d'inflexió a una trobada que va mantenir les taules en el marcador fins al final malgrat l'acció més polèmica, possiblement de la jornada, quan el col·legiat de la contesa va anul·lar un gol als locals per senyalitzar una falta prèvia sense tenir en compte la llei de l'avantatge. Falcón, porter del Tenerife, amb un paradón a una rematada d'Olmo a boca de canó, va desbaratar l'última del Reus per portar-se els tres punts.

FITXA PARTIT:

Reus: Edgar Badia; Alberto Benito, Atienza, Olmo, Ángel; López Garai (Albístegui, 71'), Ramón Folch; Jorge Díaz (RicardoVaz, 65'), Fran Carbia (Guzzo, 82'), Miramón; i Major.

Tenerife: Falcón; Càmera, Carlos Ruiz, Germán, Iñaki; Vitolo, Aitor Sanz (Crosas, 68'); Aarón, Suso (Omar,88'), Amath (Crist0, 74'); i Choco.

Àrbitre: Saul Ais Reig (valencià). Va mostrar cartolina groga als locals López Garai i Alberto Benito; i als visitants Aitor Sanz i Falcón .

El Municipal de Reus va acollir 3966 espectadors.

tracking