Diari Més

Bruno Hortelano, operat amb èxit de la mà per tercera vegada

L'atleta va sofrir un accident de trànsit a Madrid el passat 5 de setembre

Bruno Hortelano «evoluciona favorablement»

Bruno Hortelano «evoluciona favorablement»Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'atleta BrunoHortelano, que es recupera de les seqüeles de l'accident de trànsit que va sofrir el passat 5 de setembre, ha estat operataquest dijous, per tercera vegada, de forma exitosa a l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona.

«BrunoHortelanoja ha sortit del quiròfan. Segons el doctor Mir tot ha anat molt bé! Ja només falta que el dilluns comenci la recuperació de ple», ha manifestat el representa d'Hortelano, Alberto Armes, a través del seu compte de Twitter.

Després de les cures que va realitzar al velocista dilluns passat, el doctor Xavier Mir, l'expert traumatòleg que porta la seva recuperació, va decidir operar-loper tercera vegada.Hortelanoes recupera a la capital catalana de les lesions patides a la mà dreta a causa d'un accident de trànsit que va patira Madrid.

Durant tot el procés quirúrgic, al vigent campió europeu dels 200 metres llisos se li han fixat les fractures articulars presents en tres dits, se li han reparat els tendons extensors i se li han col·locat dues pròtesis de tendonsalsdits, a més d'un empelt vascularizatcutani de l'avantbraç.

tracking