Diari Més

Rendibilitat absoluta

El CF Reus és l’equip que millor rendiment treu als seus gols, havent-ne marcat menys d’un per duel, està en ‘play-off’

Ramon Folch aporta molt d'equilibri al centre del camp.

Rendibilitat absolutaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La derrota patida aquest diumenge a Montilivi, davant del Girona, no impedeix al CF Reus continuar en zona de promoció d’ascens a Primera Divisió.

L’inici de temporada dels de la capital del Baix Camp està sent espectacular, brillant. Pujar per primer cop a Segona Divisió i col·locar-se en una zona tan privilegiada amb una cinquena part de la temporada disputada és per fer un estudi minuciós i perquè molts imitin el model d’un club que està creixent a passos de gegant.

Futbolísticament parlant, són moltes les raons que porten a pensar que aquest equip és on és, però una d’elles és que l’equip de Natxo González és el que millor suc sap treure-li als gols que marca. De fet, el quadre reusenc no és un dels que més destaqui en l’aspecte golejador. Hi ha dotze equips que han vist porteria en més ocasions que el Reus i dos que empaten a set gols amb l’equip de Natxo. Així, classificatòriament, si només importessin els gols anotats, el Reus viuria en la part mitjana-baixa de la taula classificatòria.

Però Natxo González ha estat capaç de treure el màxim suc als gols materialitzats. Set gols marcats en vuit enfrontaments, menys d’un gol per duel disputat, són les xifres dels reusencs de cara al gol.

Totes les dianes anotades per l’equip han significat punts. En la primera jornada lliguera, el gol marcat a l’Iberostar Estadi davant del Mallorca va representar la primera victòria en la història dels reusencs en el futbol professional. El marcat a casa, en la segona, contra el Mirandés, va acabar amb un punt sumat, igual que els de la tercera i la quarta jornada, a Getafe i a casa contra el Numància, respectivament.

Gols que són amors

Només un gol es va poder veure a l’Estadi Municipal en el Reus-Cadis, i aquest el van marcar els locals. Per tant, tres punts més amb un únic gol. També va guanyar per la mínima i sense encaixar a Oviedo: tres punts més. A la setena jornada, empat a un gol, a casa, contra el Rayo Vallecano i, aquest diumenge, únic dia en què els de Natxo González no van poder marcar, i van acabar perdent. O sigui, que sis dels set gols anotats pel Reus han donat un total de tretze punts a l’equip, unes xifres que, amb total seguretat, no es podran mantenir fins a finals de temporada –són massa escandaloses–, però que posen de manifest que aquest equip sap a què juga, sap rendibilitzar molt bé l’avantatge en el marcador, i resulta temible cada vegada que veu porteria.

tracking