Diari Més

El cedit Ondoa i l'estimat Aburjania, encara inèdits al Sevilla Atlètic

El meta va entrant en convocatòries encara que no juga, mentre que el centrecampista es va lesionar fa un mes

Fabrice Ondoa, entrenant amb el primer equip del Sevilla, una situació que és habitual des de la seva arribada al club andalús.

El cedit Ondoa i l'estimat Aburjania, encara inèdits al Sevilla AtlèticEstadio Deportivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un va marxar aquest estiu deixant un sucós traspàs a la caixa del Gimnàstic de Tarragona. L’altre, va marxar per buscar minuts. Ni l’un ha aconseguit debutar, ni l’altre ha trobat cap d’aquests minuts que cercava.

Giorgi Aburjania i Fabrice Ondoa van marxar al filial del Sevilla per intentar fer un salt de qualitat en les seves respectives carreres. Els dos jugadors, joves i amb projecció, creien que marxant a un filial podrien progressar adequadament per, en no gaire temps, acabar d’explotar i jugar al màxim nivell. De moment, cap dels dos ho ha aconseguit, i aquest cap de setmana (dissabte a les sis de la tarda), el seu equip s’enfrontarà al Nàstic de Vicente Moreno.

El centrecampista va ser una peça molt important en els esquemes del tècnic valencià. Aburjania va guanyar-se la titularitat poques setmanes després d’aterrar a Tarragona, i no la va deixar fins els darrers partits de Lliga, on va alternar partits d’inici amb d’altres, sortint des del banc.

El futbolista, però, va ser un cop d’aire fresc a un equip que necessitava reforços en el mercat d’hivern –segurament, aquesta situació es repetirà d’aquí a uns mesos– i va fer-se un lloc en el cor de l’afició ben aviat. A Sevilla, però, no ha tingut sort. Tan bon punt va arribar, va produir-se l’aturada per seleccions, i és aquí on va caure. Durant un entrenament amb Geòrgia, el centrecampista va caure en el dic sec a causa d’un trencament de grau dos en el recte anterior de la cama esquerra, una lesió que l’ha de mantenir allunyat dels terrenys de joc unes sis setmanes, i encara en porta quatre.

Qui no està lesionat, però tampoc està tenint protagonisme, és Fabrice Ondoa. El meta, que està cedit al club sevillista, no està trobant el protagonisme que exigia a Tarragona. Ni tan sols ha disputat un minut al filial del Sevilla, amb què, de moment, està inèdit. Va entrant en algunes convocatòries, encara que les seves convocatòries amb la Selecció del Camerún i el fet que el filial andalús compta amb dos bons jugadors sota pals –a part d’ell– motiven que la competència sigui màxima i que Ondoa hagi d’esperar encara per poder debutar com a jugador del Sevilla.

Un sí, l’altre no

Si Aburjania era una peça indispensable la passada campanya per a Vicente Moreno, no ho va ser Ondoa, que no va tenir oportunitats amb el primer equip. Per poder seguir comptant amb la seva selecció, el meta va decidir marxar a un club on, presumptament, havia de tenir minuts. De moment, no s’ha produït això.

El duel d’aquest dissabte a la tarda serà molt important pel Nàstic, ja que la urgència de sortir del «fanalet vermell» és cada dia més gran. Les presses comencen a ser evidents, i el Sevilla Atlètic és un dels rivals més assequibles de la categoria, encara que no ha començat malament la temporada.

Diuen que els filials acostumen a ser rivals imprevisibles, conjunts que et poden pintar la cara o que, per contra, poden marxar golejats del teu camp. A Tarragona, almenys, esperen que es produeixi la segona sitaució de les esmentades.

tracking