Diari Més

Poliesportiu

Tarragona s'inundarà d'esportistes amb el Top Speed Rowing Championsip

Es disputarà els dies 8 i 9 d'octubre i s'hi preveuen uns 150 remers

Alejandro Deimidi, Josep Torrell, Montse Adan i Francesc Roca.

Les aigües de la Marina Port Tàrraco s'inundaran d'esportistes amb el Top Speed Rowing ChampionsipVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aproximadament uns 150 esportistes es donaran cita a Tarragona, durant el cap de setmana del 8 i el 9 d'octubre, en el marc de la disputa de la Top Speed Rowing Championsip, que enguany arriba a la seva segona edició i que, en un futur no gaire llunyà, espera fer-se amb un lloc privilegiat en el calendari europeu de rem.

La competició es desenvoluparà íntegrament a les aigües de la Marina Port Tàrraco, i hi prendran part grans esportistes, tant espanyols com italians, britànics, holandesos o russos. Es tracta d'una competició molt atractiva, ja que el recorregut és només d'un quilòmetre i, per tant, qualsevol badada pot significar caure algunes posicions a la classificació final. Això és, de fet, el que el fa més atractiu.

Alejandro Deimidi, director tècnic del Reial Club Nàutic Tarragona (organitzador) i director tècnic de la prova, es felicita perquè «hi haurà grans remers a la prova. Els olímpics Ana Boada i Alex Sigurbjonson, a banda d'una participació massiva de remers de la Federació Espanyola de Rem». Els guanyadors de la passada edició, entre ells Omar Aimerich, la mateixa Boada o Andrea Mazzanti també hi seran.

La competició es desenvoluparà dissabte d'onze del matí a sis de la tarda, mentre que les finals seran el diumenge, a partir de les onze. Els premis s'aniran entregant des de dos quarts de dues del migdia.

Falten suports

Des de l'organització, però, no estan satisfets del suport que estan tenint per a la disputa de la prova. Mentre que la directora de Comunicació del Port, Montse Adán, ha apuntat que «més de 20 empreses han volgut donar suport a l'activitat», el delegat de la secció de rem del Nàutic, Josep Torrell, s'ha queixat que «cap patrocinador és de la ciutat de Tarragona, a excepció d'alguna persona del club que ha volgut ajudar». «Necessitem més suport institucional, encara que no sigui amb diners. Vindran 150 persones que dormiran a Salou, sortiran de nit per Salou, i prendran un refrigeri a Salou, no a Tarragona», ha manifestat.

tracking