Diari Més

Sense por al Nuevo Arcángel

El Nàstic, sense el lesionat Valentín, busca aquesta tarda la seva primera victòria en Lliga

Tejera podria tornar a l'onze.

Sense por al Nuevo ArcángelDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A la setena ha de ser la vençuda. Són sis enfrontaments els que acumula el Nàstic sense conèixer la victòria des que va començar la Lliga, i ara toca intentar-ho a una de les places més complicades de la Segona Divisió A.

El Nuevo Arcángel espera aquesta tarda, a les 18 hores, un Nàstic que ha viatjat a terres cordoveses sense un dels seus futbolistes indiscutibles. Es tracta de Gerard Valentín, que pateix una sobrecàrrega a l'isquiotibial dret.

Iago Bouzón, Xavi Molina o Otar Kakabadze serien els seus substituts. En el cas dels dos primers, significaria la reconversió d'un central i d'un centrecampista, mentre que Kakabadze és l'únic lateral dret pur que hi ha a la plantilla a banda de Valentín.

Si fos Xavi Molina l'escollit, Bouzón, Lopo i Suzuki haurien de lluitar per un lloc a la rereguarda. Si fos Bouzón, el de la Canonja entraria en la lluita per intentar jugar a l'eix i, si fos l'escollit Kakabadze, hi hauria dues places per a quatre futbolistes.

Torna a la convocatòria Sergio Tejera, després de complir la sanció d'un partit per la targeta vermella que va veure a Sòria contra el Numància.

Tampoc han entrat a la convocatòria Manolo Martínez, Manolo Reina, José Carlos i Stephane Emaná, lesionats.

tracking