Diari Més

El Barça, primer a posar a prova el Moritz Vendrell

Els vendrellencs, sense complexes en l'inici de l'OK Lliga

El Vendrell no s'arronsarà.

El Barça, primer a posar a prova el Moritz VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Moritz CE Vendrell obrirà el teló de l’OK Lliga 2016-17. Ho farà juntament amb el Futbol Club Barcelona Lassa, amb el qual s’enfrontarà aquest dissabte, en el duel inaugural del campionat nacional.

Serà en una hora poc habitual per a la pràctica de l’hoquei patins, almenys al pavelló del Club d’Esports Vendrell. Tot i això, s’espera que el públic tingui una bona resposta i que acudeixi a animar els seus en l’inici d’una temporada il·lusionant. Serà a la una del migdia quan els dos equips mesuraran forces en un duel que els locals volen que, com a mínim, sigui igualat i que ambdós conjunts puguin tenir opcions de victòria.

Sempre és molt complicat jugar de tu a tu amb el Barça, però ja s’ha demostrat que, quan un equip s’hi enfronta amb els cinc sentits posats i sense por a res, tot pot succeir.

El Vendrell vol aprofitar que, en començar les temporades, els equips encara s’estan adaptant, per intentar donar un ensurt al que tornarà a ser el gran favorit per emportar-se el títol de Lliga, un Barça que s’ha tornat a reforçar amb grans jugadors i que inicia la campanya amb la meta d’aconseguir el triplet: Champions, Lliga i Copa.

tracking