Diari Més

Toc d'atenció a la plantilla del Nàstic

Josep Maria Andreu avisa als jugadors que no es pot repetir el partit de Sòria i censura la duríssima entrada de Tejera durant el duel

Molina, lamentant-se d'una acció fallada durant el Nàstic-Lugo.

Toc d'atenció a la plantilla del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Hem fet un mal partit. Si no hagués estat pel nostre porter, possiblement hauríem sortit golejats d’aquí». Mitjançant aquesta frase, el president del Consell d’Administració del Nàstic, Josep Maria Andreu, va mostrar la seva preocupació pel mal partit que va realitzar l’equip a Sòria aquest dissabte, quan va caure derrotat, 1-0, davant d’un rival que, sense proposar gaire més que els tarragonins, es va emportar els tres punts.

Va ser un partit dolent, sobretot a partir del gol dels locals, en el minut 15, quan el Nàstic va quedar completament desdibuixat i es va mostrar incapaç de tirar endavant un duel al qual encara li mancaven 75 minuts de vida.

El partit de Sòria no va ser gens bo, però la imatge del duel va produir-se després del temps reglamentari. Vicente Moreno, tècnic del Nàstic, assegut a la banqueta, impotent, sense saber què està passant. Després, Emilio Viqueira, director esportiu, sortia del túnel de vestidors, també amb mala cara. L’últim era Andreu, qui no entenia què estava succeint.

Ara mateix, el nerviosisme és evident, encara que només s’han disputat cinc partits en el que va de temporada. El president, però, exigeix molt més als seus futbolistes, jugadors pels quals el Nàstic ha realitzat un gran esforç i que, de moment, no estan oferint el rendiment que s’espera d’ells. «L’equip no m’ha agradat absolutament res. Hi ha jugadors que la temporada passada tenien un nivell extraordinari i que ara no el tenen per les circumstàncies que sigui, i ho estem notant», va lamentar el president del Consell d’Administració als mitjans visitants desplaçats fins a Sòria.

Ara, però, el Nàstic té dues oportunitats per demostrar que aquest inici lliguer es tracta únicament d’una breu mala ratxa. Demà, els tarragonins mesuraran forces amb el Saragossa i dissabte tocarà visitar l’Arcángel, per enfrontar-se al Còrdova. En el món de futbol, la medicina coneguda per curar tots els mals és la ben sabuda dels tres punts. El cos tècnic ho sap, els jugadors ho saben, i el president també n’és ben coneixedor. Tal com va dir, «hem d’estar tranquils i pensar en el pròxim partit».

L’entrada de Tejera

El que no perdonarà el president, i ja ho va assegurar després del duel, és l’acció de Tejera, en la qual el centrecampista va ser expulsat per una brutal entrada per darrere a Medina. «L’expulsió de Sergio Tejera la trobo patètica per part seva. Quan el vegi, en fred, li diré el que penso, perquè un professional no pot fer el que ha fet ell», va esbotzar.

tracking