Diari Més

La plaça de la Font es transforma en pista d'atletisme per un dia

Tarragona 2017 organitza una exhibició de salt d'alçada i salt de perxa amb la participació d'atletes nacionals i de la demarcació

Un moment de l'exhibició del passat 2015.

La plaça de la Font es transforma en pista d'atletisme per un diaTarragona 2017

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plaça de la Font es convertirà, un any més, en una pista d'atletisme que acollirà una exhibició de salt d'alçada i salt de perxa amb alguns dels millors atletes nacionals de la disciplina per tal de seguir promocionant els Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

D'aquesta manera, el proper diumenge 25 de setembre tindrà lloc la tercera exhibició de salt d'alçada, i la segona de salt de perxa. Un dels atletes participants al salt d'alçada ésMiguel Ángel Sancho, actual campió d’Espanya de la modalitat, un atleta jove amb molta projecció nacional i internacional. Pel que fa al salt amb perxa, hi participaranIgor Bychkov (Olímpic a Londres 2012 i primer del rànquing espanyol de la disciplina masculina), Dídac Salas (segon del rànking espanyol), Carla Franch i Ana Mª Pinero, (segona i tercera millor marca espanyola del salt amb perxa femení, respectivament) i l’atleta d’Ulldecona Meritxell Benito, saltadora amb una gran trajectòria en les categories menors a nivell internacional.

A més, la prova també comptarà amb una masterclass oberta a la ciutadania i oferta pels mateixos atletes participants a l’exhibició des de les 16.30 hores fins les 17.30 hores. El salt de perxa començarà a les 17 hores, mentre que el d'alçada a les 18 hores. La primera edició de l’exhibició de salt d’alçada va ser apadrinada per l’atleta Ruth Beitia, actual campiona olímpica de la disciplina.

Representació tarragonina

Un any més l’exhibició comptarà amb representació dels clubs d’atletisme de la ciutat. D’una banda, els atletes Laura Matas (secció d’atletisme del Club Gimnàstic), Maria Álvarez i Jan Sans (Club Atletisme Tarragona) participaran en la prova de salt d’alçada, mentre que Manu Pizarro (Club Atletisme Tarragona) ho farà en perxa. Cal destacar que Manu Pizarro debuta en aquesta exhibició però Laura Matas, Maria Alvarez i JanSans han saltat en les anteriors edicions.

Vídeo resum de l'exhibició duta a terme l'any 2015:

tracking