Diari Més

Poliesportiu

Tot a punt perquè arrenqui la 37a Peonada

Diumenge, a les deu del matí, donarà el tret d’inici una nova edició de la prova esportiva més multitudinària de Santa Tecla

La sortida de la Peonada de l'any pasat.

Tot a punt perquè arrenqui la 37a PeonadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim diumenge, 18 de setembre, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona organitza la 37a edició de la Peonada Popular de Santa Tecla.

Aquesta cursa, de caràcter no competitiu, és la més antiga de totes les organitzades en la nostra ciutat, i està pensada, tant en el disseny del circuit com en la seva distància, per a tot tipus de participants.

En tot just sis quilòmetres, amb sortida i arribada des de Vidal i Barraquer, es podrà transcórrer per llocs tan emblemàtics com el barri del Serrallo, la Rambla Nova o la plaça Ponent.

En acabar la cursa, tots els participants rebran una samarreta tècnica commemorativa, un avituallament líquid i sòlid i la possibilitat d’aconseguir algun obsequi a través d’un sorteig.

Serà una gran festa que arrencarà a les deu del matí des del carrer Vidal i Barraquer. Es tracta d’una prova popular, com els seus preus, que eren de 5 euros pels majors de 14 anys i d’un euro per als menors d’aquesta edat.

En total, el Patronat d’Esports disposa de 1.500 pitrals, destinats als participants, els quals volen tornar a fer història amb una gran participació, com passa tots els anys.

Per tota la ciutat

El traçat recorrerà indrets emblemàtics de la ciutat de Tarragona, la qual es vestirà de gala per acollir un esdeveniment en el qual hi participaran grans i petits. No és gens estrany veure famílies senceres, mares amb el cotxet del nen o persones d’edat avançada corrent en una data tan assenyalada. I és que es pot dir, ben alt, que la Peonada és un dels actes centrals de les festes. Almenys, és una de les activitats més demandades i més seguides al llarg de l’època festiva tarragonina.

Per a la seguretat dels participants, hi haurà servei mèdic que anirà a càrrec de la Unitat de Medicina Esportiva de l’Hospital de Santa Tecla. A més, també hi haurà un servei de bus escombra per als participants que ho necessitin.

Hi haurà un convidat molt especial a la cita, com serà Tarracus, la mascota dels Jocs Mediterranis, que amenitzarà tant la sortida com l’arribada.

tracking