Diari Més

El Nàstic busca aquest dissabte a Sòria una victòria balsàmica

Els tarragonins volen el primer triomf de la temporada davant d’un rival enganyós que ja va fer suar el Gimnàstic en Copa

Elvir Maloku ja va jugar contra el Numància en Copa i podria repetir contra el sorians aquest dissabte en Lliga.

El Nàstic busca aquest dissabte a Sòria una victòria balsàmicaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona buscarà demà, a partir de les quatre de la tarda, una victòria més que necessària. No perquè la situació de l’equip sigui dolenta. Res més allunyat de la realitat, perquè només han passat tres jornades. És més aviat per una qüestió de confiança, perquè els jugadors comprovin que també poden sumar de tres en tres i perquè es treguin l’espina del primer triomf del curs.

La línia del Nàstic en Lliga és ascendent. El primer partit, contra el Lugo, va ser realment dolent, sobretot la primera meitat. El segon, a Osca, tampoc va ser el millor duel dels de Moreno, però hi va haver una millora. En el tercer, contra el Llevant, el Nàstic tampoc va ser capaç jugar excessivament bé, però almenys va sumar un punt contra el líder. I, en el quart, a Alcorcón, tot i la derrota, la primera part va ser molt bona.

Ara, toca guanyar. L’equip ja ha recuperat sensacions i ha demostrat que pot oferir un bon joc. Per tant, tots els condicionants perquè pugui produir-se un triomf a Los Pajaritos es donen. A banda, no cal oblidar que el Nàstic ja ha guanyat en una ocasió al Numància aquesta campanya. Va ser en el duel de Copa del Rei, encara que els tarragonins van necessitar de la pròrroga per deixar ko el rival. L’heroi d’aquell partit, José Carlos, no podrà jugar perquè continua amb molèsties al genoll, i serà una de les quatre baixes que presentarà l’equip de Vicente Moreno. Les altres tres són les de Manolo Reina, amb el peroné trencat; Manolo Martínez, amb molèsties al genoll que no li permeten entrenar al cent per cent; i Jean Luc, que ha marxat de permís al seu país per solucionar uns problemes personals, segons va informar aquest dimecres el club.

Pocs canvis

Així, l’onze que presentarà Vicente Moreno no diferirà gaire del d’Alcorcón. A la porteria, Saja sembla indiscutible, mentre que a la defensa, de dreta a esquerra, actuaran Gerard Valentín, Daisuke Suzuki, Xavi Molina i Mossa. Per davant, el trident que tan bé va funcionar a Madrid, que el formen Lévy Madinda, Sergio Tejera i Cordero. A una banda jugarà Muñiz, l’altra se la disputaran Maloku i Delgado, mentre que no sembla que Vicente Moreno vulgui canviar a la davantera, amb què Álex López continuarà a la titularitat.

Per la seva banda, el Numància tampoc acaba d’arrencar. Empatat a tres punts amb el Nàstic, el conjunt de Sòria viu en zona de descens, i està preocupant la seva poca efectivitat de cara a porteria, ja que només ha marcat dos gols en quatre partits.

tracking