Diari Més

Esports

Neix OK Liga TV, el primer canal on-line de hoquei patins en directe

Funcionarà a través d'una subscripció de pagament per visió (PPV)

El canal OK Liga TV es podrà veure des de diferents dispositius.

Neix OK Liga TV, el primer canal on-line de hoquei patins en directeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els amants de l’hoquei patins podran veure els partits en directe i per internet aquesta temporada 2016-2017. El 24 de setembre la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) i StreamAMG llançaran Ok Liga TV, el primer canal que oferirà els partits de l’OK Lliga online en directe. Aquesta plataforma de vídeo en streaming i VOD també s’ha pogut crear gràcies a la col·laboració de l’ACHP i tots els clubs que participen en l’OK Lliga.

Els aficionats podran accedir a la plataforma OK Liga TV tant des del lloc web de la RFEP com des de qualsevol dispositiu intel·ligent. L’oferta de la Web TV inclou tots els partits de la lliga i de la Copa del Rei tan en directe com en diferit, a més de contingut addicional com entrevistes o resums dels partits.

Aquesta plataforma de vídeo es podrà gaudir per un sistema de subscripció de pagament per visió (PPV) que serà compatible amb diferents dispositius, com mòbils, tauletes i ordinadors portàtils. Els subscriptors, que gaudiran d’un període de prova gratuït, podran escollir entre un abonament de temporada per 37’95 euros o un abonament mensual per 9,95 euros. Hi haurà promocions i descomptes durant tota la temporada.

Aquesta nova oferta s’erigeix com un dels majors avanços del desenvolupament del concepte de consum de vídeo online en el mercat esportiu espanyol, ja que els seguidors de l’OK Lliga podran estar connectats a tota la informació des de qualsevol lloc i dispositiu.

tracking