Diari Més

El Reus Deportiu vol que la Supercopa es quedi a casa

Raúl Marín es mostra molt ambiciós

La presentació s'ha realitzat aquest migdia.

El Reus Deportiu vol que la Supercopa es quedi a casaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions del Reus Deportiu han acollit aquest migdia la roda de premsa prèvia a la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins amb la presència del FC Barcelona Lassa i el Reus Deportiu La Fira.

Per part del FC Barcelona Lassa assistirien a l'acte Ricard Muñoz i Aitor Egurrola, entrenador i capità de l'equip. Egurrola assegurava que el Barça lluitaria per la Supercopa, però que el Reus Deportiu s'havia reforçat molt bé, i que seria un rival directe per als blaugrana, no solament a la Supercopa, sinó també a l'OK Lliga i a Europa.

Per la seva banda, Raül Marín, capità del Reus, s'ha mostrat ambiciós respecte al títol que es juga aquesta cap de setmana al Palau d'Esports. Marín ha assegurat que vol que el títol es quedi a les vitrines de Reus, tot i que és conscient que el Barça és un gran rival.

Marín no ha considerat que un enfrontament entre Reus i Barça en el primer partit oficial de la temporada sigui una pedra al camí, sinó que servirà per veure com estan els dos equips i per intentar lluitar un títol. Matías Platero, per la seva banda, assegurava que la pretemporada dels reusencs havia estat positiva, i afrontaven amb molta il·lusió la competició.

L'enfrontament entre Reus Deportiu La Fira i Barça serà el dissabte dia 17 a les 21h. Abans, a les 18h, HC Liceo i CP Vic disputaran la primera semifinal. La final, diumenge 18 a les 18h.

tracking