Diari Més

L'Atlètic Camp Clar inicia una nova vida

Ramon Pujades agafa la coordinació del club i aposta per un projecte de cinc anys de durada

Algunes de les jugadores que formaran part de l'equip.

L'Atlètic Camp Clar inicia una nova vidaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molts clubs de diferents disciplines esportives tenen la gran necessitat de reinventar-se per poder tirar endavant. En el cas del futbol, el gran canvi que s’ha produït en les darreres temporades en tots els aspectes motiva que, any rere any, vagin desapareixent clubs o que, d’altres, es vegin obligats a canviar completament la seva filosofia.

No fa gaires temporades, resultaba poc estrany veure com alguns clubs rebien subvencions molt quantioses, les quals ajudaven a confeccionar grans equips a nivell regional i, de passada, a mantenir un bon nivell al futbol base. Un d’ells era l’Atlètic Camp Clar, entitat de vital importància a la ciutat de Tarragona i que ara inicia una nova etapa. S’ha acabat aquell club que podia competir a l’antiga Regional Preferent i que tenia juvenils que eren l’enveja de la província, però ara neix un nou Atlètic Camp Clar que, amb els anys, vol tornar a posar-se en el panorama futbolístic.

Pedro Bautista, president de l’entitat tarragonina, ha trobat la persona idònia per poder tirar endavant el club, des del primer equip fins a l’últim, masculí o femení. De fet, ara només hi ha tres conjunts masculins, com són l’amater, l’aleví i l’infantil i un altre de femení, encara que Ramon Pujades, nou coordinador, assegura que «la nostra idea és consolidar tots aquests equips i, amb el pas del temps, poder crear-ne de nous ja que, d’aquesta manera, ajudarem a què el futbol base gaudeixi de bona salut».

Pujades destaca que «estem apostant per la tecnificació i també per la vessant social. Volem que els nens que no tinguin recursos per poder jugar a futbol tinguin l’oportunitat de gaudir d’algun tipus de beca, i hi estem treballant de valent».

El nou projecte del Camp Clar s’allarga a cinc anys i la joia de la corona és l’equip femení. «Aquest conjunt juga a Preferent, i volem que es mantingui en un nivell tan elevat», diu. El coordinador encoratja a tothom que es vulgui sumar al projecte que passi per l’Ortega Parejo i conegui les instal·lacions.

Les noies, en acció.

L'Atlètic Camp Clar inicia una nova vidaOlívia Molet

tracking