El Reus Deportiu La Fira guanya la Lliga Catalana

Derrota el Vendrell 3-1 gràcies a l’encert de Joan Salvat de cara a porteria

Els jugadors del Reus Deportiu, celebrant un gol.

El Reus agafa el relleu al Vendrell com a campió de la Lliga CatalanaTwitter Reus Deportiu

El Reus Deportiu La Fira s'ha proclamat, aquest divendres, campió de la Lliga Catalana d’Hoquei Patins després de derrotar, 3-1, a un Moritz CE Vendrell que no va poder defensar el títol.

El duel no va comptar amb la intensitat dels habituals en competicions d’alt nivell, un fet normal tenint en compte que els equips encara estan en pretemporada i que la Lliga Catalana serveix per preparar d’altres cites oficials com la Copa del Rei, l’OK Lliga o les competicions europees.

Tot i això, el partit va ser molt disputat, bonic per als espectadors que es van traslladar a Igualada per veure en acció dos equips que il·lusionen molt i que tenen pinta de ser dues de les esquadres que lluitaran per tots els títols durant la temporada.

El duel va estar carregat d’alternatives, encara que no va ser un partit amb molts gols. Tot i això, es va avançar ben aviat el Moritz Vendrell, gràcies a un gol d’Edu Fernández. Amb el 0-1, els del Baix Penedès guanyaven en tranquil·litat i la situació els ajudava a treballar més les jugades. Començar des del darrere, amb paciència, per buscar un segon gol que hauria estat molt important abans del descans.

No va ser així, ja que el Reus va trobar premi a la seva insistència amb la igualada, a onze minuts de la mitja part. Va ser des del punt de penal d’on va néixer l’1-1 i Albert Casanovas, l’encarregat de transformar la pena màxima.

Roger Rocasalbas va tenir l’empat en una falta directa després d’una targeta blava vista per Àlex Rodríguez. No ho va aconseguir i, qui perdona, ho acaba pagant. Faltaven pocs segons per finalitzar la primera meitat i Joan Salvat, l’home més actiu dels reusencs en la faceta ofensiva, va pujar el 2-1.

La segona meitat va servir per comprovar que ambdós equips encara estan en fase de condicionament, ja que les jugades s’allargaven més i més, sense un gran nombre de trets a porteria que ajudessin a canviar el resultat a l’electrònic. Sí que va variar el marcador, amb un nou gol de Salvat qui, a quatre minuts del final, va establir el definitiu 3-1.

Van ser molt bones les sensacions oferides pels dos equips, els quals continuaran endavant amb la pretemporada per preparar l’estrena a l’OK Lliga.