El Reus, a la Final a quatre per la porta gran

Els de Mariotti vencen l'Igualada 4-2

Els reusencs celebren un gol.

El Reus, a la Final a Quatre per la porta granCedida

Els reusencs s'enduen els quarts de final de la Lliga Catalana en un partit molt disputat davant un Igualada que no ha posat les coses fàcils a l'equip d'Enrico Mariotti.

Raúl Marín, amb dos gols, empatava un partit que es perdia 2-0, i Casanovas i Àlex Rodríguez sentenciarien. El Reus Deportiu La Fira disputarà la final a quatre de la Lliga Catalana després d'imposar-se per 4-2 a l'Igualada. El partit començava malament pels reusencs, doncs els de l'Anoia s'avançarien amb un 0-2 al marcador amb 2 gols d'Emanuel Garcia als minuts 2 i 8 de partit.

Marín seria l'encarregat d'empatar el partit, anotant dos gols als minuts 17 i 23 de partit. L'Igualada hauria pogut ampliar distàncies al 19 amb un penal, però Pedro Henriques endevinaria la intenció dels Francesc Bargalló i aturaria.

En l'inici de la segona meitat, un gol de Casanovas al 27 serviria per avançar el Reus. El marcador no es tornaria a moure pràcticament fins a l'últim minut, quan Àlex Rodríguez anotaria el definitiu 4-2.

El Reus disputarà dijous les semifinals de la Lliga Catalana d'Hoquei Patins contra el Barça, que avui es desfeia del Manlleu per 5 a 4. El partit serà a Igualada, seu d'aquesta final a quatre de la competició.