Diari Més

Moreno: «Hi ha nervis fora, no dins»

Els grana reben «amb naturalitat» i un reguitzell de baixes la segona ronda de Copa del Rei amb el Numància

Una imatge d'arxiu d'un dels primers entrenaments del Nàstic a la temporada 2016-17, a les instal·lacions del Nou Estadi.

Moreno: «Hi ha nervis fora, no dins»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Fa uns dies vaig dir que potser no venia en el millor moment, però faig marxa enrere. La Copa del Rei té al·licients, és quan és, benvinguda, i l’afrontarem amb ganes i molta il·lusió». Són paraules de l’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, hores abans de rebre la visita del Numància a la segona ronda a la competició del KO, que es disputa a partit únic i que el conjunt encara amb múltiples baixes i escasses alternatives en la confecció de l’onze. El darrer dels dubtes, Àlex López, que abandonava abans d’hora el matx contra el Llevant i sobre el qual el mateix tècnic apuntava que «si ha hagut de sortir d’un partit per una molèstia, potser anem molt justos i potser no cal córrer aquest risc».

Moreno, que subratllava ahir que «tenim un entrenament i llavors perfilarem la convocatòria», no podrà comptar amb Madinda, Djetei, Kakabadze ni Dimitrievski, convocats amb les seves seleccions nacionals. Tampoc amb Reina, que es recupera de la fractura al peroné, ni amb Jean Luc, Uche, Sergio Tejera, Lobato o Emaná, igualment lesionats. La disponibilitat d’Àlex López fixarà el nombre d’efectius, reduïts en tot cas, per l’entrenador per l’enfrontament amb el Numància. De l’equip de sortida que hi desplegarà, Moreno es limitava a recordar que «som una plantilla llarga i tenim també el filial per a tirar d’ell», i detallava, en aquest sentit, que «algun vindrà segur».

Un rival «similar a nosaltres»

Sobre la relativa necessitat d’un triomf, i les sensacions que està deixant un inici de lliga quallat d’empats, el tècnic grana assegurava que «sempre és important guanyar, en totes les circumstàncies. La victòria aniria bé per tot el que ens envolta. Està tothom més nerviós a fora que no a dins. Ho afrontem amb naturalitat». Al seu davant, avui al Nou Estadi, un rival que «es bo i ve d’una continuïtat en el treball. Són molt similars a nosaltres». Els abonats accediran gratis al duel.

tracking