Diari Més

Pesca Esportiva

La copa de Catalunya de pesca esportiva es decidirà a Cambrils

En la competició hi participaran 25 equips amb un total de 150 esportistes

La copa de Catalunya de pesca esportiva es decidirà a Cambrils

La copa de Catalunya de pesca esportiva es decidirà a CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La copa de Catalunya de pesca esportiva es decidirà a Cambrils, en l'última cita del Circuit nacional de pesca esportiva Metromar.

En la competició, organitzadapel Club Nàutic Cambrils i la Federació Catalana de Pesca Esportiva, amb la supervisió de la Federació Espanyola de Pesca, hi participaran vint-i-cinc equips amb un total de 150 esportistes.

En línia de sortida, la flota tarragonina es mesurarà a equips com l'actual líder del Circuit Metromar, el "Clau de Luna" de l'alacantí Club Nàutic de Xàbia, amb José Luis Martínez com a patró.

Un altre dels vaixells forts és el balear "Nereo"de José García Vicencs de Alcudiamar, amb la peça més gran pescada fins ara al circuit, una tonyina capturada a Santander amb més de 70 quilograms de pes.

També destaca "Calabuch"del Club Nàutic Morairade Jorge Canet; el "Txitxiro I"d'Ana Rosa Rincóndel Real Club Marítim de l'Abra-Real Sporting Club de Getxo i el tarragoní "Navega Cambrils"de Javier Rodríguez.

Fins arribar a Cambrils, el Circuit Metromar ha celebrat, primer, el Campionat d'Espanya a Moraira (Alacant), i, després, la Copa del Rei a Santander.

tracking