Diari Més

El Nou Estadi espera el líder

Vicente Moreno tindrà dificultats per confeccionar l'onze per les baixes

Rharsalla, entrenant.

El Nou Estadi espera el líderNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llevant arriba al Nou Estadi. El líder de Segona Divisió A posarà a prova, a partir de les 18 hores, a un Gimnàstic de Tarragona que haurà d'afrontar el duel amb moltes baixes.

Quatre futbolistes no podran actuar perquè tenen compromisos amb les seves respectives seleccions. Es tracta d'Otar Kakabadze, Dimitrievski, Lévy Madinda i Mohammed Djetei.

Manolo Reina està lesionat de llarga duració, i hi ha quatre futbolistes més que tenen molèsties i, probablement, no acabin arribant al duel. Són els casos de Sergio Tejera, d'Uche, d'Stephane Emaná i de Lobato.

Tejera ja va causar baixa en el darrer partit, igual que Emaná. Els dos restants no arriben al màxim, encara que podrien entrar a la convocatòria. No ho tindrà fàcil, doncs, Vicente Moreno per poder realitzar la llista de 18. La presència que està assegurada és la de Perales, ja que la baixa del macedoni Dimitrievski obligarà a Vicente Moreno a convocar el meta del filial.

Dos punts són els que té actualment el conjunt tarragoní, i les ganes que té l'equip d'estrenar el caseller de victòries serà prou motivació perquè el públic del Nou Estadi respongui i no ofereixi la pobra imatge de l'inici lliguer a casa, on només van anar al camp 4.800 espectadors.

tracking