El Moritz Vendrell venç el Manlleu i acaba primer de grup

Dimarts rebrà el Noia en els quarts de final de la Lliga Catalana

Els vendrellencs continuen endavant amb la pretemporada

El Moritz Vendrell venç el Manlleu i acaba primer de grupCedida

El Moritz Vendrell va guanyar aquest divendres 4 a 2 el Manlleu i queda primer del grup D de la Lliga Catalana.

A l'inici de la primera part el Vendrell va disposar de diverses ocasions per marcar, però al minut 9 va ser el Manlleu el que es va avançar en el marcador amb un gol d'Albert Bigas. Tres minuts després Xixi Creus va fer l'empat. Tot seguit Francesc Gil va fer el 2 a 1. Al minut 19 l'àrbitre va xiular penal favorable al Vendrell. El porter del Manlleu va aturar el xut de Francesc Gil. Tot seguit, Jaume Farrés va fer el 2 a 2, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part la igualtat es va mantenir fins als darrers minuts. Al minut 38 Albert Grau va veure una targeta blava per una falta dins de l'àrea del Manlleu. Jordi Garcia va aturar el penal executat per Edu Fernández i el Vendrell no va aprofitar la inferioritat numèrica del visitant per marcar. Al minut 41 el Vendrell es va posar amb 9 faltes. Al minut 45 hi va haver patí a l'àrea del Manlleu i Eloi Mitjans va desfer l'empat de penal. Dos minuts després Xixi Creus va fer el 4 a 2. A 57 segons per al final el Vendrell va fer la desena falta. Roger Molina va aturar la falta directa d'Albert Grau.

El proper dimarts 6 de setembre, a les 20:30 h, el Moritz CE Vendrell jugarà al pavelló del CE Vendrell contra el Noia en al partit de classificació per a la final a quatre de la Lliga Catalana. L'entrada serà gratuïta.