Diari Més

El Reus no vol que el Colisseum l'intimidi

Els de Natxo González visiten el Getafe a les 18 hores

El tècnic, Natxo González.

El Reus no vol que el Colisseum l'intimidiXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus visitarà aquesta tarda a les 18 hores una de les places per on en les darreres temporades han passat els millors equips del país.

El Colisseum Alfonso Pérez viurà un emocionant Getafe-Reus, un duel entre dos equips que aspiren a reptes ben diferents i que han començat la temporada de forma ben diferent. Mentre que els del Baix Camp han sumat quatre punts dels sis possibles, els madrilenys n'han aconseguit dos. Dos empats en dues jornades per a un equip que únicament s'ha marcat com a objectiu el retorn a la màxima categoria del futbol espanyol.

Natxo González no podrà comptar amb David Haro, Vitor, i Chrisantus, per lesió, mentre que David Querol i Máyor segueixen amb molèsties, encara que podran entrar a la llista sense problemes.

Edgar Badia actuarà a la porteria i, en defensa, de dreta a esquerra, els protagonistes serien Alberto Benito, Olmo, Pichu Atienza i Ángel. A la medul·lar, López Garai i Folch són insubstituïbles, mentre que, per davant, Jorge Díaz, Fran Carbia i Miramón semblen insubstituïbles. Al davant, Edgar Hernández serà l'escollit.

tracking