El Reus torna amb un punt de Getafe (1-1)

Edgar avança els reusencs de penal, però Molina iguala el duel amb una gran diana nou minuts després

Els jugadors del Reus, celebrant el gol d'Edgar.

El Reus torna amb un punt de Getafe (1-1)La Liga

Una jornada més, i el Reus segueix sense conèixer la derrota. En aquesta ocasió, els de Natxo González han empatat (1-1) contra el Getafe, a camp contrari, en un duel molt seriós en el qual, fins i tot, els visitants es van poder avançar gràcies a un gol d’Edgar Hernández transformat per Edgar Hernández. Nou minuts després, però, Molina ha igualat el duel amb un golàs des de dins de l’àrea.

Només un canvi ha realitzat Natxo González respecte al darrer onze, el de l’empat a casa contra el Mirandés. Ha estat una variació obligada per les circumstàncies, ja que Chrisantus estava lesionat. Edgar Hernández ha entrat en punta d’atac. La resta, els mateixos que van protagonitzar el gran partit de dissabte passat.

El Getafe ha demostrat més iniciativa durant els primers 45 minuts, tot i que cap dels dos equips ha aconseguit fer-se amb un lloc a l’electrònic. Els madrilenys, recentment descendits de Pimera, han portat el ritme, mentre que el Reus, molt ben col·locat al camp, ha buscat sorprendre sortir des del darrere.

La primera ocasió del duel l’ha protagonitzat Pacheco, amb una falta des de la frontal que ha topat a la barrera. Era el minut 4 de joc. Ben aviat, però, el Reus ha disposat d’una oportunitat única per inaugurar el marcador. Ha estat Fran Carbia, un dels homes més actius a la davantera qui, als vuit minuts, ha enviat al travesser, amb la seva rematada de cap, una centrada molt passada d’Ángel des e la banda esquerra. A partir d’aquest moment, el Reus ha desaparegut ofensivament, i el Getafe s’ha crescut.

Scepovic, l’home més perillós dels de la capital, ha disparat des de lluny en el 21’, però Olmo ha aconseguit enviar l’esfèrica a córner. La millor jugada dels primers 45 minuts pels locals, però, ha arribat a tretze del descans. El mateix Scepovic s’ha quedat completament sol davant d’Edgar Badia. El davanter li ha marcat amb el seu gest que dispararia al pal llarg, i així ha estat. Edgar, atent, ha desviat miraculosament la pilota a córner.

La segona meitat ha estat molt més emocionant, almenys pel que fa a gols. D’ocasions, poques per part dels dos equips, però el públic ha pogut veure, almenys, com cada porter recollia en una ocasió la pilota de la seva pròpia xarxa.

Els reusencs han sortit al segon acte igual que en els primers 45 minuts, molt seriosos, però sense complicar-se la vida. Jorge Díaz, molt apagat durant la primera meitat, ha començat a aparèixer i, en el 59’ ha realitzat una gran acció per banda dreta, que ha acabat sent decisiva. El sud-americà ha anat centrant-se fins a entrar a l’àrea, quan ha estat objecte de penal. No ha fallat Edgar Hernández des dels onze metres, i ha col·locat un 0-1 que donava esperances de victòria als reusencs.

No ha durat massa l’alegria pel conjunt visitant, ja que nou minuts després, ha empatat Jorge Molina. El punta ha rebut un rebot a l’àrea i, caient a terra, ha afusellat Edgar Badia que, fins llavors, ho havia aturat absolutament tot.

S’ha hagut de retirar a les acaballes del partit Edgar Hernández per unes molèsties musculars, i l’ha substituït Máyor, que ha debutat amb la samarreta reusenca. Al final, el punt ha estat bo per a un Reus que encara no ha perdut.

REUS

Edgar Badía, Alberto Benito, Olmo, Pichu Atienza, Ángel, López Garai, Ramon Folch, Jorge (David Querol, 64’), Carbia, Miramón (Albístegui, 73’) i Edgar Hernández (Máyor, 86’).

GETAFE

Guaita, Cata Díaz, Lacen, Stefan, Fuster, Molinero, Gorosito, Facundo, Molina (Kike Sola, 79’), Pacheco (Yoda, 59’) i Damián.

GOLS

0-1, Edgar Hernández de penal (59’); 1-1, Jorge Molina (68’).

ÀRBITRE

Cuadra Fernández (Balear). Va mostrar la targeta groga als locals Molinero i Lacen; i al visitant Ramon Folch.