Diari Més

Guzzo: «Necessitava sortir de Portugal»

El mitja punta del CF Reus, presentat

Parés, Guzzo i Llastarri.

Guzzo: «Necessitava sortir de Portugal»Xavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raphael Guzzo, flamant fitxatge del Reus, ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador de l'entitat de la capital del Baix Camp. El mitja punta ha assegurat que venir a Reus «ha estat una bona oportunitat per a mi, perquè necessitava sortir de Portugal».

«Coneixia bé el Reus, perquè hi ha molts jugadors portuguesos que hi han jugat», ha puntualitzat, tot explicant que «vaig parlar amb Dinis Almeida i amb Tobias Figueiredo. Els dos em van dir que era un club molt bo». «Sóc un més, no sóc una estrella», ha sentenciat.

Per la seva banda, el director esportiu, Sergi Parés, ha afegit que Guzzo és un «jugador molt jove –té 21 anys–» i que «a nivell de currículum, destaca molt que ha estat 25 vegades internacional en les categories inferiors de la Selecció de Portugal».

El futbolista format a la pedrera del Benfica és, segons Parés, un «8». Per al director esportiu destaca per ser « un jugador d’anada i tornada. Té bon u contra u, i li agrada superar línies. És un jugador de talent. També pot jugar a la banda. Ve a competir i a millorar l’equip».

tracking