El Moritz Vendrell es desfà sense dificultats del Vilafranca (3-0)

Divendres, presentació oficial de l’equip

Els jugadors locals, defensant una falta.

El Moritz Vendrell es desfà sense dificultats del Vilafranca (3-0)Cedida

El Moritz CE Vendrell va derrotar, ahir, 3-0 el Vilafranca Capital del Vi en el segon partit de la fase de grups de la Lliga Catalana.

La superioritat del conjunt vendrellenc va quedar palesa des del principi. Els del Baix Penedès no només van tornar a demostrar la seva eficàcia de cara a aporteria, sinó que també van ser capaços de mostrar-se molt sòlids en defensa.

Només van haver de passar tres minuts perquè Eloi Mitjans inaugurés l’electrònic. De fet, la diana de Mitjans va ser l’única que es va registrar durant els primers 25 minuts, molt igualats i vibrants.

Al minut 30, Jordi Ferrer va anotar el segons dels locals mentre que, en el 39’, el mateix Ferrer va fer el 3-0 amb què finalitzaria l’enfrontament.

Aquest divendres, el Vendrell rebrà la visita del Manlleu, en una vetllada que els locals aprofitaran per realitzar la presentació oficial del primer equip de l’entitat tarragonina. Per aquest motiu, el club ha decidit que l’entrada per al partit sigui gratuïta.