Diari Més

El CBT presenta Xavi Hernández, Nil i Besora

El club segueix endavant amb la planificació

Els jugadors, durant la presentació.

El CBT presenta Xavi Hernández, Nil i BesoraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Taragona ha presentat aquesta tarda aXavi Hernández, Nil Sabata i Oriol Besora.

«Jo ja coneixia a algun jugador del CBT, i la veritat és que havia escoltat meravelles, tenia moltes ganes de venir aquí», manifestava Sabata. El jugador de 2,05 metres arriba cedit del Bàsquet Manresa i creu que «Tarragona és el lloc ideal per seguir millorant com a jugador».

Després ha arribat el torn d'Oriol Besora, procedent del CB Valls. Besora és un dels jugadors amb major potencial de la província, i va detallar que «tenim un equip molt jove i estic segur que assumirem tots els reptes que ens proposem». A més, Besora també va ser preguntat pel partit que dissabte que ve jugarà contra el seu ex equip, el CB Valls, en el primer amistós del CBT en el Serrallo.

«Serà un partit molt especial, sempre fa il·lusió jugar aquests partits», ha dit. L'últim jugador a ser presentat ha estat Xavi Hernández, l'única de les noves incorporacions amb experiència a LEB Plata.

«La meva experiència pot ser un factor molt important per aportar a l'equip», Hernández va jugar l'any passat amb la Fundación Lucentum, rival del CBT en la primera eliminatòria de play-off d'ascens a LEB Or. Afirma que «és veritat que no va guanyar el favorit, però la LEB Plata és una competició molt igualada i molt dura».

tracking