Diari Més

Futbol sala

S'unifiquen el Club Salou FS i el Playas de Salou

L'acord té una vigència d'una temporada

Totes les parts s'han posat d'acord.

S'unifiquen el Club Salou FS i el Playas de SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pavelló Salou Centre va ser l’escenari, aquest dimarts, de la firma d’inici del procés d’unificació entre el Club Salou Futbol Sala i el Playas de Salou. El municipi, disposa de 2 clubs de futbol sala, que tenen les seves línies de treball tant en l'esport base com a nivell estatal.

A la vista del gran nombre de jugadors des de la base fins a la categoria sènior i els bons resultats obtinguts en les diferents lligues durant els darrers anys i amb la finalitat de consolidar un únic club de futbol sala a Salou, els dos clubs han considerat la possibilitat d'unir esforços, amb l’objectiu de poder millorar, si és el cas, els resultats i la gestió.

A partir de l’1 de setembre de 2016 el foment del futbol sala base es farà a través d’una única escola dirigida conjuntament pels coordinadors d’ambdós clubs. El nom d’aquesta serà Escola de Futbol Sala de Salou i l’àmbit d’actuació serà de la categoria baby fins a juvenil B.

A més, s’ha creat un Grup de Treball Tècnic integrat per 4 persones, 2 del Club Salou Futbol Sala i 2 per part del Playas de Salou Futbol Sala, amb els objectius de coordinar l’Escola de Futbol Sala de Salou durant la temporada 2016-17 i definir les bases tècniques del nou projecte unificat.

tracking