El Reus Deportiu La Fira goleja el Caldes en Lliga Catalana (5-9)

Marín va sentenciar amb tres dianes al final

Els reusencs segueixen la pretemporada amb bones sensacions.

El Reus Deportiu La Fira goleja el Caldes en Lliga Catalana (5-9)Cedida

El partit de la segona jornada de Lliga Catalana que ahir al vespre posava sobre la pista Reus Deportiu La Fira i Caldes es va resoldre amb fins a catorze dianes que deixaven al marcador un 5-9 favorable als interessos roig-i-negres. Els homes de Mariotti continuen endavant amb la preparació de la propera temporada en què l’entrenador italià ja ha avisat que vol estar «a totes les finals amb opcions».

Ahir, Xavi Rovira desfeia l’empat inicial anotant al minut 3 per al conjunt local, el Caldes. Una nova diana de l’equip amfitrió i dues de Marc Torra i Albert Casanovas enviaven uns i altres al descans amb el 2-2. Raül Marín i Álex Rodríguez anotaven per als roig-i-negres a la represa abans que Urbano i Blanqué retallessin distàncies. No va servir. El bon paper de Joan Salvat i tres dianes finals de Marín sentenciaven per als de la capital del Baix Camp.