Diari Més

Juan Delgado. Jugador del Nàstic

«Qualsevol lloc em va bé, però prefereixo la banda esquerra»

El jugador xilè valora que la proposta del Nàstic sigui més tècnica que no pas física, un tipus de joc que creu que predomina a Europa respecte del futbol sud-americà.

Juan Delgado davant el Jardí vertical de la Tabacalera, a Tarragona.

«Qualsevol lloc em va bé, però prefereixo la banda esquerra»Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Quines sensacions va tenir davant l’Osca, el dia del seu debut amb el Nàstic?

Bé, em vaig sentir força bé amb el grup. En diverses transicions del partit va ser difícili complicat, perquè l’Osca va ser un equip dur, que potser no proposa molt de futbol i aposta més per un joc més físic. Però ells al capdavall proposen la seva idea de joc i en diversos moments de l’encontre ens va costar.

—Se li va veure molta mobilitat en el camp davant l’Osca. Hi ha alguna posició que prefereixi?

—La veritat és que em sento còmode a qualsevol lloc del front d’atac, però una posició en especial que m’agrada més és per la banda esquerra.

—A banda de l’adaptació al grup i a l’equip, com està vivint l’adaptació a la ciutat de Tarragona?

—Bé, molt bé. Ja estic instal·lat a la ciutat amb la dona i la filla i aquesta és una ciutat molt tranquil·la i molt bonica, així que estic molt còmode i tranquil ara mateix.

—Tot just s’ha iniciat el campionat, però comença a veure alguna diferència especial entre el futbol sud-americà i l’europeu?

—A Sud-amèrica no preval tant l’aspecte físic. S’incideix més en els aspectes tècnics i tàctics. De tota manera, en el cas del Nàstic si que hi ha una clara voluntat de voler jugar bé al futbol. Potser altres equips no proposen tan clarament aquesta idea com ho fem nosaltres.

—En general el que s’està trobant a la categoria de la Segona A és el que s’esperava?

—Sí. En el meu cas em vaig adaptant a poc a poc, dia a dia la confiança que em donen els companys i també la que em dóna el ‘míster’. Això fa que estigui molt tranquil a l’hora d’aconseguir adaptar-me a l’equip i a la categoria.

—Les dues primeres jornades s’han tancat amb un balanç de dos empats. Aconseguir dos punts dels sis possibles, és positiu?

—Fer un balanç de resultats quan tot just hem cobert dues jornades és una mica complicat. Però són dos punts sumats i ja tenim la vista posada en el pròxim partit. Aquest cap de setmana anirem a donar-ho tot per aconseguir els tres punts i poder fer que aquests dos punts que ara tenim siguin bons.

—El Nàstic és un equip amb possibilitats d’ascens?

—Més que enfocar-me a pensar en les possibilitats d’ascens o qualsevol altra cosa, el que hem de fer ara mateix és enfocar-nos en el partit a partit. Aquest cap de setmana ens toca un rival dur a casa i hem de lluitar al màxim per quedar-nos amb els tres punts.

tracking