El Moritz Vendrell aconsegueix derrotar el Girona en Lliga Catalana (2-3)

Edu Fernández, a pocs segons del final, va donar la victòria als vendrellencs

Una imatge del partit.

El Moritz Vendrell venç el Girona en Lliga Catalana (2-3)Cedida

El Moritz Vendrell va guanyar aquest divendres, 2 a 3, a la pista del Girona i suma els tres primers punts de la fase de grups de la Lliga Catalana, de la qual n’és el vigent campió.

A la primera part, tot i que el Vendrell va disposar de diverses oportunitats, va ser el Girona qui va estar més encertat de cara a porteria, i al descans es va arribar amb el resultat de 2 a 0, amb gols de David Carles, al minut 8, i de Borja Ramon, al minut 20.

Als primers minuts de la segona part, el Vendrell va tenir diverses oportunitats a pilota aturada (dues faltes directes i un penal), però no va ser fins a la recta final del partit que van arribar els gols de la remuntada i victòria final. Al minut 43 Edu Fernández va marcar de penal, al minut 44 Eloi Mitjans va fer el mateix per empatar el partit i, al minut 49, Edu Fernández va fer el 2 a 3.

El proper dimecres 31 d’agost a les 20:30 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Vilafranca, amb el qual està empatat amb tres punts.